DS: Tomislav Nikolić laže! SNS: Imamo realan program

Demokratska stranka pozvala lidera SNS da kaže koje je rezultate postigao za 22 godine bavljenja politikom. Znanje Tomislava Nikolića pretočeno je u konkretan program, odgovaraju naprednjaci

  • 0

Demokratska stranka optužila je predsednika Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića da govori laži i pozvala ga da kaže koje je rezultate postigao za 22 godine bavljenja politikom.

"Demokratska stranka je pozvala Tomislava Nikolića da, sad kad je diplomirao ekonomiju, radi na tome da savlada i osnovne ekonomske pokazatelje i da izađe pred građane sa istinitim podacima, a bilo bi dobro i sa makar jednim rezultatom koji je za Srbiju postigao za 22 godine bavljenja politikom", saopštila je ta stranka.

Aludirajući da Nikolić nije podržao sporazume koji su omogućili veći izvoz srpske privrede, DS je ukazala da oni koji su "uporno i istrajno glasali protiv Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, Cefte, svih sporazuma koji su omogućili izvoz, posao i investicije to ne znaju, ali Srbija zna da takvima ne sme da dozvoli da je vode".

Srpska napredna stranka, u odgovoru na saopštenje Demokratske stranke, navela je da ima realan program za izlazak iz krize i će na njemu raditi od prvog dana svog mandata.

U odgovoru na optužbe iz DS-a da predsednik naprednjaka obmanjuje građane, SNS je naveo da su znanje Tomislava Nikolića i njegovih saradnika "pretočeni u ozbiljan i konkretan program pod imenom "Bela knjiga".

"Kada bi građani živeli kao u saopštenjima Demokratske stranke, svi bi mislili da je Srbija zemlja u kojoj teku med i mleko. A, istina je jedna i jedina, i daleko je od toga", tvrdi SNS.

(Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA