Vučić sa Putinom u utorak ili sredu razgovara o gasu

Vučić je istakao da je telefonski razgovor sa Putinom zakazan i objasnio da je reč o modelu finansiranja, načinu isplate i rokovima isplate srpskog duga

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dok je ovaca bice i sisanja

    04. novembar 2014 | 19:31

    Toliko o bratskoj rusiji ;)...Znas se zasto su nas zauzdali za svoje politicke intrige i teranje kontre zapadu.Jel a mi da budemo koletralna steta za njih a kada nas natamburaju,onda se "braca" lepo izmaknu i prave se ludi.Ma daleko im lepa kuca.Dali nama opet tako nesto treba?Mi treba da gledamo svoje dupe i da ne dozvoljavamo da nas vise u ovom slucaju Rusi ucenuju.Normalno je da idemo tamo gde su sve zemlje u nasem okruzenju.Moramo da se priklonimo onima kojima je balkan interesna zona a u tom slucaju to nije rusija.Od njih leba najesti necemo i zato i treba da se drzimo Nemacke da smo se drzali nemaca nebi imali ni dva svetska rata niti usadjeni mrznju medju narodima na balkanu koju je prouzrokovao nas inat nemcima i eto kako smo prosli.Na primer kako su Bugari ispali pametni bili na strani nemaca kada se rat zavrsio samo okrenuli curak a rusi im nisu to zamerili niti danas sto su u nato paktu ili Italijani bili fasitsti posle lincovali musolinija i docekali amere sa cvecem i sve super sta im fali.Ali zato Srbin je morao da se kurci i koliko smo zrtava imali zbog cega zbog koga.Zbog velikih sila koje Srbiju koriste zato sto se palimo kao hepo kocke a posle budemo necije topovsko meso.

  • Kiza

    02. novembar 2014 | 21:19

    Prethodna vlada je kriva za nastanak ovolikog dugovanja.Nije da branim sadašnju vlast,Ds Sps i Urs su bili na vlasti kada se privatizovao NIS.Firma koje tada procenjena na 2.2 milijarde e prodata je za 400 miliona.Svima je tu jasno da predstavnici naše vlade neke pare stavili u svoj džep.Drugo rudnu rentu koju plaća Rusija iznosi oko 3% a svuda Gasporom plaća iznad 10%,sjajno odrađen posao zar ne?

  • ANTE BAN

    02. novembar 2014 | 20:57

    Nekoliko izvora baš je javilo da su Rusi smanjili isporuke plina Srbiji za 28%. Iako je skoro bio u Beogradu,očito se Putin drži one stare izreke, "Nema džabe ni u stare babe!"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA