VUČIĆ: Žao mi je što je prilika da se okrene novi list propuštena!

Premijer je na svom zvaničnom Tviter nalogu napisao da "mu je žao što je provokacija premijera Rame dovela do propuštanja prilike"

  • 4

Nakon današenje provokacije albanskog premijera Edija Rame, predsednik srpske Vlade Aleksandar Vučić izrazio je iskreno žaljenje zbog "propuštene prilike da se okrene novi list" u odnosima ove dve države.

Premijer je na svom zvnaičnom Tviter nalogu napisao:"Žalim što je provokacija premijera Rame rezultovala propuštanjem te šanse, ali bismo i dalje želeli da sarađujemo za dobrobit budućnosti našeg regiona".

Premijer Albanije Edi Rama rekao je u Beogradu posle razgovora sa srpskim premijerom da je “Preševo most i da je nezavisnost Kosova neumitna realnost“, što je razljutilo premijera Srbije Aleksandra Vučića!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iznogud

    10. novembar 2014 | 18:35

    netreba da ti bude zao jer sa njima nema novog lista.oni su sve svoje ciljeve objavili na bujanskoj konferenciji pre 150 god i ni za zapetu nisu promenili svoje ciljeve.oni su i od tita dobili pomoc u naoruzanju,uniforme puske i jos par aviona skojima su nekoliko dana posle poklona hteli da bombarduju beograd.

  • Dragoljub

    10. novembar 2014 | 17:59

    Gledajuci kroz istoriju i ovu savremenu namece se cinjenica da siptari ni kroz mnoge buduce generacije neze i ne zele sa Srbima ni osnovni korektan odnos, a o prijateljstvu ili dobrim namerama nema ni govora, ipak bravo za Vucica, bar je pokusao da ovakvim gostima pokaze elementarno postovanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA