HAOS NA IZBORIMA U MIONICI: Tuča, pretnje i upad u prostorije SNS-a!

- Na biračkom mestu u Đurđevu upao je kandidat za odbornika DS Draja Višić i pretio lomljenjem kutija ako neko bude glasao za SNS. Policija je morala da interveniše kako bi glasanje bilo nastavljeno - tvrdi poslanik SNS Vladimir Đukanović

  • 56

Srpska napredna stranka optužuje Demokratsku stranku da je tokom današnjeg glasanja u Mionici izavala tri ozbiljna incidenta. Naprednjaci tvrde da DS želi da prekine izbore u ovoj opštini. Dok iz tabora DS-a poručuju da je i njihov funkcioner pretučen od strane "ćelavih" momaka!

- Kandidat za odbornika i dosadašnji zamenik predsednika opštine Milan Gavrilović napao je aktiviste SNS u selu Nanomir u Mionici. Gavrilović je bez ikakvog povoda počeo da naše članove udara pesnicama, a oni su jedva uspeli da se odbrane. Inače, taj čovek je od ranije poznat po nasilničkom ponašanju, napadima na političke protivnike, pa čak i po potezanju pištolja - tvrdi poslanik SNS Vladimir Đukanović.

Podsećamo, Milan Gavrilović je prošle godine pretukao odbornika NS Tomislava Radojičića koji je tada završio u bolnici sa ozbiljnim povredama glave. Gavrilović je nakon toga putem medija pretio predsedniku NS Velimiru Iliću.

Đukanović kaže da je napad u Nanomiru samo jedan u nizu incidenata koji je u Mionici od otvaranja biračkih mesta izazvala Demokratska stranka.

- Na biračkom mestu u Đurđevu upao je kandidat za odbornika DS Draja Višić i pretio lomljenjem kutija ako neko bude glasao za SNS. Policija je morala da interveniše kako bi glasanje bilo nastavljeno - tvrdi Đukanović.

Policija je morala da interveniše i u prostorijama SNS u Mionici.

- Članovi Demokratske stranke među kojima je bila i Gavrilovićeva žena upali su u stranačke prostorije SNS u Mionici. Oni su verbalno vređali članove SNS, a policija je ubrzo stigla na mesto događaja. DS svojim ponašanjem pokazuje da žele haos i da spreče izbore u Mionici. Ovo je nezabeležen slučaj da se na dan izbora upada u stranačke prostorije i preti političkim protivnicima - ogorčen je Đukanović.

DS: PRETUČEN JE NAŠ ČLAN!

Milan Gavrilović, predsednik DS u Mionici i kandidat za predsednika Opštine na vanrednim lokalnim izborima, koji se danas održavaju u toj varošici, pretučen je u mioničkom selu Nanomir. Gavrilović kaže da ga je napala grupa 'ćelavih' mladića na putu do biračkog mesta u Nanomiru.

- Sa dva auta preprečila su mi put. Izleteli su iz kola i mučki počeli da me biju. Ti ljudi nisu bili iz Mionice, jer nikoga od njih ne poznajem. Bilo ih je sigurno 12 i nisam mogao da  se odbranim nikako. Tuklisu me nogama, rukama i nisu birali gde udaraju - Gavrilović.

U izbornom danu u centru Mionice pretučena su dvojica aktivista SPS, tvrde mionički socijalisti. U policiji je potvrđeno da su prijavljeni incidenti, a na ulicama Mionice primetan je veći broj pripadnika policije. U toj varošici raspoređene su i snage interventne policije iz Valjeva.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    28. decembar 2014 | 16:24

    bas da vidim da li ste mi objavili prethodni komentar,posto vidim da su sve sns botovi kod vas,inace,brisem vas i sa racunara i sa mobilnog,i pustam pricu da vas brisu svi koji me znaju! pozdrav!!

  • LUNOV

    28. decembar 2014 | 20:01

    Sobzirom na činjenicu da u ove dve opštine tradicionalno izbore dobijaju DS i SPS,a sada shvataju da narod više nije njima naklonjen i da će najverovatnije izgubiti izbore pa se sada upinju iz sve snage da ne prezajući od bilo kakve podlosti zadrže vlast.Da li to tako može?Ne sigurno je da je tome kraj i siguran sam da će tu na vlast doći neka druga opcija.

  • Rale82

    28. decembar 2014 | 17:46

    I meni je totalno logicno da se SNS uplasio od DS-ovih 6 % podrske i da su zbog toga morali da primene ovakve stvari da bi im otkinuli koji procenat. Dajte ljudi, ne verujem demokratama vise nista. Ispostavice se na kraju da napadaci izigravaju zrtve, potipsujem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA