VLADA FORMIRALA TIM ZA BORBU PROTIV TERORIZMA: Evo koje će zadatke imati ova grupa!

Na sednici Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti, kojoj je predsedavao premijer Srbije, razmatrana je aktuelna bezbednosna situacija, aktivnosti posvećene sprečavanju eventualnih terorističkih aktivnosti i borbi protiv korupcije

  • 5

Danas je održana prva sednica Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti u ovoj godini. Sednici, kojoj je predsedavao predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, prisustvovali su članovi Biroa - direktori Bezbednosno-informativne agencije, Vojnobezbednosne agencije i Vojnoobaveštajne agencije.

Sednici su prisustvovali i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ministar pravde Nikola Selaković, savetnik predsednika Republike Milorad Simić, Republički  tužilac Zagorka Dolovac, specijalni tužilac Miljko Radisavljević, kao i predstavnici policije.

Na sednici Biroa razmatrana je aktuelna bezbednosna situacija, aktivnosti posvećene sprečavanju eventualnih terorističkih aktivnosti i borbi protiv korupcije.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Zaključeno je da su ostvarivanje mira, prioriteta, stabilnosti  i bezbednosti građana Srbije zadatak svih nadležnih organa u narednom periodu.

Pored toga, formirana je stalna mešovita radna grupa za borbu protiv terorizma u Republici Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mim

    9. januar 2015 | 15:08

    Pa vlada je najveci terorista.

  • davca

    9. januar 2015 | 16:33

    Jedina sreca u Srbiji je sto nismo nikom zanimljivi za izazivanje incidenata i teroristickih akcija, da jesmo ti koji su na vodecim funcijama i koji su tamo postvljeni na osnovu partijske pripadnosti a ne strucnosti, nebi imali pojma sta treba da radi i kako da sprece neki teroristicki napad.

  • Lili29

    9. januar 2015 | 20:41

    Terorizam je veliko zlo kome se treba stati na put. Dobro je da se kod nas oformio ovakav tim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA