AUTORSKI TEKST PREMIJERA SRBIJE: Evo šta je Vučić napisao o Putinu, EU, Bleru, NATO-u i BUDUĆNOSTI!

- I kome da objasniš da su teme, sa Putinom, bile reforme i investicije, dakle rad, i da je osnovna tema sa Blerom bila efikasnost, opet u radu. I da je osnovna tema sa Evropom - rad, i da sa Kinom, Azerbejdžanom, Ujedinjenim Emiratima...opet razgovaramo - o radu - napisao je premijer Srbije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Milena

    03. mart 2015 | 10:30

    Vucic sa svim drzavama u svetu razgovara o radu,reformama,investicijama,efikasnosti u radu!Od toga zavisi buducnost gradjana Srbije,a Vucic na tome vredno radi!

  • DARKO 100%

    02. mart 2015 | 12:17

    MOJ SKROMNI RAD U DOPRINOSU BOLJITKA DRUSTVA I DRZAVE Sta je potrebno jednom narodu da bi bio zadovoljani?mislim da su u pitanju Tri tacke,i jedna uvek dodatna 1.tacka je mir i bezbednost na prvom mestu,to je temelj svake druge nadogradnje,drzava mora imati takve zakone i mehanizme da nikom neci ni pastii na pamet da vrsi bilo kakav oblik kriminalnog akta,nekada kad je bila Jugoslavija tada, velika na odnosu sada rascepanih u granice malih zemalja nije bilo toliko kriminila,toliko zlodela,toliko korupcije,nepojmivih zlocina koji se sada desavaju,bile su sasvim druge vrednosti koje su vladale u drustvu,bio je imperativ zavrsiti neku dobru skolu,biti posvecen svom radu,takmiciti se ko ce bolje nesto napraviti,proizvesti,itd...a danas od kad se ustanes ,gledaju kako ce ko koga zajebati,sto vise kolicinski proizvesti sa sto manje kvaliteta,i postojati profesori i doktori nauka u poznim godinama,pa kad su cekali da im najlepse godine prodju ,onda nek i sacekaju penziju pa da budu profesori u penziji,bezimalo radnog staza u svojoj oblasti,cuš TITULA je bitna 2.Na drugom mestu su plate zaposlenih,niko nikada nije obecao da ce nesto uraditi na tome planu,onaj ko bi to uradio ,mogu slobodno reci da bi nebesko carstvo bilo njegovo!Ja znam da radnik nemoze imati ko gazda,vlasnik firme,kako god to zvali,ali moze valjda biti placen da bude udostojen svog truda i rada,recimo npr...desatak ljudi radi za jednog gazdu ,ostvaruj mu prihod od par miliona eura ,a oni imaju platu od 250eura,pa zar tih desetak radnika nemoze imati bar hiljadu eura sobzirom na zaradjenu dobit tog gazde ,gazda nije u minisu nikakvom,a radniku to mnogo znaci,da bi bio udostojen svog truda i rada ,vise bi narod trosio,novac bi bio ŽIV i cirkulisao,sami tim i privreda bi bila jaca,dugovi gradjana drzavi bi bili namireni ,stvarala bi se jaka drzava sa zalihama kapitala ,e u tome lezi zec ,svi moji ekspertibi ekonomski strucnjaci,fali nam svimaPOSTENJA,to je sifra uspeha,sta da radite i kad vam povecaju kao nesto platu,podignu se cene u svim oblastima trgovine,pa mu to izgleda kao macka koja hoce da se uhvati za rep a ne moze i pocne da se vrti u krug onako ,sigurno ste gledali,Jer nasi privrednici ako ne zara de deset puta ,oni svaku drugu zaradu smatraju neuspehom,i to je ono sto nam fali a to je SIFRA POSTENJE 3.Treca stvar je skolstvo,mora se ulagati mnogo u to ,jer iz toga nam zavisi buducnost,mora se uvesti neki red u skole,postovanje profesora, djaci i roditelji prema toj instituciji,jer SKOLA JE DRUGA MAJKA,neki kodeks ponasanja i oblacenja mora postojati sve dok se skoluju ,a posle kako hoce 4.Zdravstvo,ako fali neki doktor uposlite,ako fali neki medicinska tehnika nabavite,ukinite ta vise mesecna zakazivanja,zdravstvo je kao novac ,mora biti zivo i da cirkulise,to je ono sto fali narodu,i nista drugo SIFRA POSTENJE!!!!!

  • Doc Holliday

    02. mart 2015 | 11:51

    Iz perspektive "kruga dvojke" se malo toga vidi ! Teško da se primećuje i "ostatak Srbije" a kamoli ozbiljniji problemi društva ! Ali, stvari se menjaju . Uskoro će lokalni i pokrajinski izbori. Još jedan "trenutak istine" za "percepciju realnosti" koja se godinama nameće iz Krunske ulice. Aco, ne brini i ne budi revoltiran: unutar NJIHOVOG "pogleda na svet" fenomen rada uopšte ne postoji kao činjenica. Svi mi to jako dobro znamo ! Nikakva pseudo-elita nam nije potrebna. Ima nas dovoljno koji delimo isti san.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA