DAČIĆ BLOKIRAO DOLAZAK TAČIJA: Nema potrebe da bivši vođa OVK DOĐE U SRBIJU!

- Mislim da nema potrebe da dolazi. Mi smo uradili dosta koraka u normalizaciji naših odnosa na način koji je bio međusobno dogovoren. Ovo nije međusobno dogovoreno, ovo je jednostrana organizacija određenih nevladinih krugova - kaže srpski šef diplomatije

  • 32

Ozbiljna tema, a neozbiljan pristup, izjavio je srpski šef diplomatije Ivica Dačić povodom najave kosovskih medija da će se 24. aprila u Beogradu pojaviti ministar spoljnih poslova Kosova Hašim Tači.

HAŠIM TAČI DOLAZI U SRBIJU! Bivšeg šefa OVK čuvaće 4.000 srpskih policajaca!

Dačić dodaje da je upravo za skup koji organizuje nevladina organizacija "Ambasadori mira" saznao iz medija i da Vlada Srbije oko te organizacije nije konsultovana i da upravo zbog toga, prema njegovom mišljenju, na tom skupu ne treba da se pojavi.

- Mislim da nema potrebe da dolazi. Mi smo uradili dosta koraka u normalizaciji naših odnosa na način koji je bio međusobno dogovoren. Ovo nije međusobno dogovoreno, ovo je jednostrana organizacija određenih nevladinih krugova - rekao je šef diplomatije Srbije.

Dačić: Srbija neće VODITI RAT sa EU, ali Evropa NE MOŽE tako da nas UCENJUJE!

Dačić je napomenuo da se "tako ozbiljna pitanja ne mogu sprovoditi bez državnih organa".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA