HIT IZJAVA DAČIĆA: Kako je preživeo let vladinim avionom u kojem je gledao SMRTI U OČI nasmejaće vas do suza!

- Verujte mi, nemam nikakva iskustva, pošto je avion mesto na kojem, konačno, mogao da se odmorim. Znam da je bilo nekoliko kvarova, ali sam ih prespavao - kaže lider SPS-a

  • 2

Srpski šef diplomatije i lider SPS-a Ivica Dačić prvi put je govorio o tome kako je preživeo kvarove tokom leta na, sada već čuvenom avionu "falkon 50" Vlade Srbije i rekao da se njih i ne seća jer ih je prespavao!

- Verujte mi, nemam nikakva iskustva, pošto je avion mesto na kojem, konačno, mogao da se odmorim. Znam da je bilo nekoliko kvarova, ali sam ih prespavao - rekao je otvoreno Dačić za "Naše novine".

SVI KVAROVI AVIONA VLADE SRBIJE: Evo zašto je let FALKONOM opasan po život za srpske ministre!

Avioni "falkon 50" i "lir džet" stari su više od dve decenije, a njihovi česti kvarovi mnogo puta su dovodila u pitanje život najviših predstavnika vlasti u Srbiji.

Poslednji u nizu je kvar izazvan polivanjem kafe na letu predsednika Srbije Tomislava Nikolića za Vatikan, zbog čega je otkazana poseta Svetoj stolici.

Foto: aviosluzba.gov.rs Foto: aviosluzba.gov.rs

Ivica Dačić takođe mnogo puta bio je akter kvarova i incidenata sa falkonom.

Zbog kvara 6. decembra 2012. avion, kojim je Dačić trebalo da otputuje na Kipar, nije na vreme poleteo sa aredoroma “Nikola Tesla”. Kvar je ustanovljen tek kada su premijer i delegacija ušli u avion, pa se čekala nabavka novog dela.

Kada je Dačić bio ministar policije, kako su pisali mediji, dogodio se incident u aprilu 2011. godine jer je kvar na “falkonu” otkriven uoči poletanja sa aerodroma u Budimpešti, gde je on boravio u zvaničnoj poseti.

A takođe njegov avion je bio meta mafijaša kada je kao premijer boravio u Irskoj!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA