NAJNOVIJI PLANOVI TERORISTA: Albanci posle MAKEDONIJE, napadaju Srbiju! Na METI su tržni centri i festivali!

Napad terorista u Kumanovu digao je na noge Balkan, a stručnjaci za terorizam tvrde da nije isključeno da se talas nasilja prelije i u Srbiju, te da bi se lako na njihovoj meti mogli naći tržni centri u prestonici

  • 32

Napad terorista u Kumanovu digao je na noge Balkan, a stručnjaci za terorizam tvrde da nije isključeno da se talas nasilja prelije i u Srbiju, te da bi se lako na njihovoj meti mogli naći tržni centri u prestonici, kao i neki od kultnih događaja kao što je Sabor trubača u Guči!

STROGO POVERLJIVO! POSLE MAKEDONIJE ALBANCI NAPADAJU SRBIJU, CRNU GORU I SRPSKU: Evo koji gradovi će biti METE!

Srbija je najviše ugrožena po južnom obodu, ali su i veliki gradovi meta, terorista, a na "crnom spisku" mogle bi se naći mnoge zgrade od velike važnosti, kao i tržni centri.

DRAMA U CELOM REGIONU: Srbija u pripravnosti, raste strah da će se rat iz Makedonije proširiti i na BiH!

Dragan Simeunović, profesor sa FPN-a kaže za Kurir da su teroristički napadi u Kumanovu izvedeni sa ciljem da se podigne opšti ustanak.

Foto: Tanjug/AP/Marko Drobnjaković Foto: Tanjug/AP/Marko Drobnjaković

GDE SU GRANICE VELIKE ALBANIJE? Ove SRPSKE GRADOVE etnički čiste i bez Srba žele Albanci u svojoj državi! (MAPA)

- Srbija je ugrožena, uglavnom po južnom obodu, ali su i veliki gradovi meta terorista, ipak, ne treba očekivati veći napad - kaže Simeunović.

On dodaje da su standardne mete terorista i sva mesta na kojima se okuplja veliki broj ljudi, kao i zgrade koje imaju bilo kakvo simbolično značenje.

Foto: Facebook/Trimat Kumanovar Foto: Facebook/Trimat Kumanovar

ALBANSKI ISTORIČAR PRETI SRBIMA: Dajte nam JUG SRBIJE ili KREĆEMO U SUROV NAPAD!

Operativni podaci srpskih i makedonskih obaveštajaca na terenu pokazuju da albanski teroristi spremaju napade i na Skoplje, Podgoricu, Herceg Novi, Beograd i Banjaluku!

PODIGNUT NIVO BORBENE GOTOVOSTI U SRBIJI: Nikolić diže VOJSKU za odbranu Srba od OVK!

- Jakim snagama bićemo prisutni u svakom delu zemlje gde bi moglo doći do ugrožavanja bezbednosti. Nažalost, ne možemo da kažemo da će terorizam zaobići region. Oni idu u prilog onima što žele haos – rekao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

Bivši šef beogradske policije Marko Nicović kaže da postoji mogućnost da se nasilje prelije i na Srbiju, i dodaje da bi u tom slučaju mete bili tržni centri i muzički festivali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Karadjordje

    13. maj 2015 | 08:27

    Dali vidite koliko ima ovih azilanata po Bg koliko ih je po Srbiji . Sta traže oni ovde ? Šta će nam Vehabije ? Sve je to potencijalna pretnja

  • Operativac

    13. maj 2015 | 09:07

    Kako zvuči ova teorija;posle ovih napada,uslediće kontra-akcije na Prištinu,Tiranu,Đakovicu,Prizren...?

  • Анти Антифа

    13. maj 2015 | 08:20

    Ето прилике да укинемо егзит

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA