BRUTALNI VIDEO SRPSKE ŽANDARMERIJE ZAPALIO INTERNET: Evo kako se srpski specijalci spremaju za rat sa OVK! (VIDEO)

Specijalni trening srpske Žandarmerije u kom uvežbavaju odbranu od terorista ostaviće vas bez daha, evo i zašto

Bezbednosne snage Srbije povećale su borbenu gotovost u kasarnama i policijskim zgradama i punktovima koji bi mogli da budu na udaru albanskih terorista, a srpska Žandarmerija biće prvi bastion odbrane Srba od ekstremista OVK sa Kosova!

Na zvaničnom Jutjub kanalu Žandarmerije, postavljen je video koji je deo treninga Žandarmerije, a u kojem se vidi spremnost ove srpske elitne jedinice za odbranu policijskih stanica i baza od terorista.

ONI BRANE SRBE OD ALBANSKIH TERORISTA: Evo kako SRPSKI SPECIJALCI sa METKOM U CEVI čuvaju granicu Srbije! (FOTO)

Iako je video star godinu dana, ovaj trening je danas aktuelan i uvežbava se ponovo.

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

Podsetimo još uvek nije prestala opasnost da više od 50 veterana OVK sa Kosova i Metohije u narednih dvadesetak dana pređu u Preševo i odatle da deluju u centralnoj Srbiji!

SRBIJA PODIGLA BORBENU GOTOVOST: Srpski SPECIJALCI s METKOM U CEVI spremni za ALBANSKE TERORISTE!

Nakon terorističkih napada u Makedoniji kada je ubijeno 8 policajaca, koje su izveli albanski teroristi, prema informacijama srpskih službi bezbednosti najrizičniji deo Srbije je Kopnena zona bezbednosti. Zbog svega toga MUP Srbije je odmah nakon prvog ispaljenog metka u Kumanovu rasporedio dodatne borbene snage na jugu Srbije. Žandarmerija od tada drži pod kontrolom ovaj deo zemlje, sa konstantnim prstom na obaraču!

– Stanje u Kopnenoj zoni bezbednosti na području ka Makedoniji je stabilno. Pojačano je prisustvo pripadnika Žandarmerije, Uprave granične policije, specijalne jedinice i policije opšte nadležnosti, kao i Vojske Srbije – rekao je komandant Žandarmerije Goran Dragović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Браде

    15. maj 2015 | 19:53

    Momci, ako dodje do okrsaja, ne uzimajte zarobljenike !!!

  • posavac

    15. maj 2015 | 19:17

    Bog sa vama braco! Zivjeli!

  • Srpska!

    15. maj 2015 | 20:18

    Srpska je carevina stara, od 7 vijeka smo tu braco.Raska, pa sve do danas.Mogu da pricaju sta hoce,cvrst smo narod,prave vijere,ponositi i hrabri!odolijevali smo vijekovima neprijatelju,odolijecemo opet!drzimo se zajedno i cuvajmo sve srpske zemlje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA