DRAMA: Srpski političar SPASAVAO kravu iz duboke jame! (VIDEO)

Građani su dva sata pokušavali da kravu konopcima i lancima izvuku, a među njima je bio i narodni poslanik Ujedinjene seljačke stranke i poslaničkog kruga SNS, Milija Miletić

  • 1

Dvočasovna drama odigrala se na stočnoj pijaci u Svrljigu, kada je krava polomila ogradu prikolice u kojoj je bila. Uplašena od gužve, upala je u jamu iza kuće koja se nalazi pored pijace.

Meštanima u pomoć je pritrčao poslanik Milija Miletić. Naime, meštanin Grbovača dovezao je traktorom kravu na stočnu pijacu sa namerom da je proda. U pitanju je junica teška stotinu kilograma, ali se uplašila vašarske gužve, polomila ogradu prikolice i iskočila iz nje. Uplašena životinja je ušla u odližnje dvorište i upala u septičku jamu iza kuće.

Dva sata su pokušavali da je konopcima i lancima izvuku, a među njima je bio i narodni poslanik Ujedinjene seljačke stranke i poslaničkog kruga SNS, Milija Miletić.

Ljudi koji su pomagali oko izvlačenja krave sklonili su kamenje sa jedne strane zidane jame kako bi joj pomogli da se odupre nogama i izađe.

Junica je ponovo oborila svog vlasnika sve dok je nisu smirili i vezali. Miletić, koji je po struci veterinarski tehničar, pregledao je kravu zbog povreda. Nije želeo da daje izjavu za medije.

(Telegraf.rs / Izvor: Južnevesti.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gazimestan

    1. jun 2015 | 15:05

    Neka političari izvuku narod iz ove velike septičke jame u kojoj se nalazimo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA