KRVAV RAT RUSIJE I SRBIJE: Evo kako su se Srbi i Rusi UBIJALI, a od tog sukoba PLAŠIO SE CEO SVET! (FOTO)

Pre 60. godina zvanično je završen komunistički rat Rusije (tada SSSR) i Jugoslavije, koji je paralisao Evropu prouzrokujući beskrajna mučenja hiljada ljudi, stvarajući zla kao što je Goli otok

  • 34

Pre 60. godina zvanično je završen komunistički rat Rusije (tada SSSR) i Jugoslavije, koji je paralisao komunističku Evropu prouzrokujući beskrajna mučenja hiljada ljudi, stvarajući zla kao što je Goli otok čak i likvidaciju Informbiroa. Ovaj rat su završili dva predsednika Josip Broz Tito i Nikita Hruščov u Beogradu!

OVO JE NAJKRVAVIJE MESTO U JUGOSLAVIJI: Ušli smo u PETROVU RUPU, tu je Tito ubijao "svoje partizane" i klao ih kašikom! (FOTO)

Jugoslovenski i sovjetski lideri, Josip Broz Tito i Nikita Hruščov, potpisali su Beogradsku deklaraciju kojom su normalizovani odnosi Jugoslavije i SSSR, narušeni rezolucijom Informbiroa iz 1948. godine. Susret dvojice lidera 1955. neočekivano i paradoksalno, okončao je politički rat koji je potresao komunističku Evropu, prouzrokujući beskrajna mučenja hiljada ljudi.

TITO JE BRAO JABUKE I HRANIO MEDVEDE, JOVANKA JE BILA STRAH I TREPET: Ispovest baštovana Josipa Broza zapaliće Srbiju! (FOTO)

Foto: Profimedia/TASS Foto: Profimedia/TASS

Dvojica lidera su tada važila za najjače na svetu su bili vršnjaci jer je Tito tada imao 63 godine, a Nikita 61. Sovjet je bio u crnom odelu, koje mu je visilo sa svih strana. I šešir koji je imao u rukama kao da je upravo izvučen ispod neke mašine. Na sakou, koji je sašio loš krojač ili saboter, vidljive su bile medalje koje je dobio tokom Drugog svetskog rata.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Tito je, naprotiv, izgledao bleštavo u belom sakou na dvostruko kopčanje, perfektne veličine. Odelo dostojno bogatog zemljišnog posednika iz tropskih krajeva, potpuno odgovarajuće za dan skoro letnji, s jakim suncem. Izgledao je tog dana kao američki milijarder, koji se snishodljivo smilovao da primi starog radnika. I supruga Jovanka je bila izuzetno elegantna, i ona u belom. Haljina, šešir u obliku kupe, ruža na grudima.

DOKAZ DA JE TITO DRŽAO VATIKAN U ŠACI: Ovaj ROBIJAŠ S GOLOG OTOKA je u ime Broza ŠPIJUNIRAO PAPU! (FOTO)

Foto: Profimedia/TASS Foto: Profimedia/TASS

Dva predsednika su zagrljajem i poljupcem označili kraj rata, a Nikita Hruščov je prilikom odlaska na aerodromu u Surčinu poručio da su hapšenjem Berije, rukovodioci sovjetske partije preispitali kampanju koja je pokrenuta protiv Jugoslavije. Utvrdili su da su optužbe nepravedne i lažne, konstruisane na lažnim dokumentima narodnih neprijatelja.

JOVANKA HTELA DA UBIJE TITA: Otkriveni nepoznati detalji iz braka Brozovih!

Foto: S.Pikula, Wikipedia/Junge,Heinz Foto: S.Pikula, Wikipedia/Junge,Heinz

- Berija i Abakumov su bili agenti imperijalizma koji su se infiltrirali u redove naše partije. I organizovali su stravičnu zaveru protiv jugoslovenskih drugova.

OVO JE NAJKRVAVIJE MESTO NA BALKANU: Ušli smo u TITOV ZABRANJENI LOGOR gde je UBIJAO "svoje partizane"! (FOTO)

Zagrljaj Tita i Hruščova i sve što je usledilo, bacilo je u očaj preživele iz borbe s Titom. Ako je sukob bio vođen na osnovu lažnih dokumenata, koji su napravili izdajnici Berija i Abakumov, šta su crveni vojnici koji su ušli u takav rat? Nesvesna oruđa velike laži? Neprijatelji naroda i agenti imperijalizma, slični velikim zaverenicima?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • д.....

    2. jun 2015 | 20:35

    Па није Србије и Русије већ СССР а и комунистичке Титове Србомрзије

  • Neko

    2. jun 2015 | 19:48

    Krvavi rat JUGOSLAVIJE i Rusije

  • Nikolas

    2. jun 2015 | 20:37

    JOSKA AUSTRIJANAC JE REKAO SSSRu NJET I OTVORIO POSLE JASENOVCA NOVI LOGOR -GOLI OTOK ZA SRBE -NAJVECE MUCILISTE U ISTORIJI LJUDSKE RASE!!! JEDAN OD METODA JE BIO METALNIM OBRUCEM STEZANJE GLAVE DOK GLAVA-LOBANJA NEPUKNE!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA