VUČIĆ PORUČIO ALBANCIMA I EVROPI: Srbija neće dozvoliti ponižavanje naroda! (FOTO)

Vučić je na sastanku uoči početka dijaloga s predstavnicima Prištine rekao da srpska strana očekuje da ta pitanja budu rešena u skladu s Briselskim sporazumom i usvojenim implementacionim planom

  • 4

Srpski premijer Aleksandar Vučić rekao je na sastanku s visokom predstavnicom EU Federikom Mogerini u Briselu da je za Vladu Srbije važan dogovor o Zajednici srpskih opština, telekomunikacijama, energetici i Parku mira u Kosovskoj Mitrovici, o čemu se danas razgovara u Briselu, ali da Srbija neće dozvoliti ponižavanje sopstvenog naroda i urušavanje državnih interesa‎.

Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, Vučić je na sastanku uoči početka dijaloga s predstavnicima Prištine rekao da srpska strana očekuje da ta pitanja budu rešena u skladu s Briselskim sporazumom i usvojenim implementacionim planom.

VUČIĆ I MUSTAFA OČI U OČI: Počela odlučujuća runda za Beograd i Prištinu!

Foto: Vlada Srbije Foto: Vlada Srbije

Vučić i visoka predstavnica EU za spoljnu i bezbednosnu politiku izrazili su zajedničku brigu za regionalnu stabilnost na Zapadnom Balkanu, navodi se u saopštenju.

SKANDAL: Albanci od Srbije i Vučića u Briselu traže ukidanje poternica za SRPSKIM KOLJAČIMA Tačijem i Haradinajem!

Posle sastanka s Vučićem, Federika Mogerini razgovarala je s kosovskim premijerom Isom Mustafom koji predvodi delegaciju Prištine u pregovorima s Beogradom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA