OVO SE ZAISTA KRIJE U REZOLUCIJI O SREBRENICI: Srbi će biti SILOVATELJI DEČAKA, Srbija u lancima, a umreće REPUBLIKA SRPSKA!

Rezolucija o Srebrenici ne sme da bude usvojena, jer bi ona značila kraj Republike Srpske i nove ucene za Srbiju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Anita
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Anita

    28. jun 2015 | 15:58

    I opet najvise komentara o nacionalnim temama. Pa do kad vise? Od cega cete zivjeti? Od nacija i vjera necete. Od Rusije i Kine necete. Nije Novak uspjesan jer je veliki Srbin, nego jer je veliki radnik i covjek. Cijeli rat je bio genocid sa svih strana, svako je kriv. Tri strane su se borile, tri strane izgubile. Jedini rat na svijetu u kojem niko nije pobijedio. A svi vicu: mi smo. Nikome nije dobro. I nece nikad ni biti jer i dan danas i dalje pricate o ratu i tim ratnim idejama. Svake godine nova drzava. Je li vam bolji zivot u njima? Nije. Sta vam je donijela borba za nezavisnost? Siromastvo. Svaki zlocin u ratu je bio uzasan. Genocidan. Zasto je vaznija srebrenicka zrtva od sarajevske ili neke druge negdje? Zasto slavite neke datume u kojima su ginuli ljudi? U Hrvatskoj se slavi dan Oluje. Itd. Na dan Srebrenice pojedini Srbi slave. Itd. Svi ste isti. I prije nego mi napisete da branim muslimane ili da sam muslimanka, pozdrav od Hrvatice, rodjene u Loznici, od oca Hrvata i majke Srpkinje. Napisah to samo zbog vas kojima je najbitnije kako se ko zove. Meni je ipak vaznije da sam covjek. Pozdrav iz Mostara.

  • ДУШАН КРАИШНИК Б..Лука

    24. jun 2015 | 23:08

    Razumijem ja vas muslimane , vi imate svoju pricu , koliko puta Sam napisao da je bilo zlocina sa Nase strane i zao mi djece i staraca a ovi koji su se Borili sta su Trazili to i dobili, al Ne Razumijem Jos ni jednom nisam procitao komentar Gdje vi priznajete zlocine Nad nama Srbima!!! Vi ste uvjek ti koji ste ubijani itd itd!!!! za vas je oric heroj, pa kad je heroj StO Nije sacekao Srbsku vojsku i odbranio nejac, Kako vi kazete, nego mu je onaj mlada bosna alija poslao Helikopter pa je nagulio, o cemu vi pricate jeste se sjetili zlocina u kravicama za Nas Bozic. Niste!!!! Boli vas neka stvar , nego uvjek Srbi krivi, ja Imam i karaktera i duse , ratovo sam al nikad nebi nejac ubio, mada Sam mnogo izgubio u ratu,,, ponekad mi izvuku zivac pa mozda napisem StO nebi trebalo,,, al ija Sam od krvi i Mesa!!!citam ovde Kommentare i sa jedne i druge strane, Nula bodova, ja vam mogu samo ovo reci , sta ste izgubili izgubili, sta smo izgubili izgubili, vi sebi mi sebi,,,, nAjgore je onima koji su najmilije izgubili, Moja poruka Republika Srbska živi i zivjece,,,,

  • major Milan Tepic RSK

    24. jun 2015 | 09:16

    Republika Srpska nikada nece niti nesmije nestati dok ima zadnjeg Srbina . Ovo su samo zelje nasih neprijatelja koji nisu zahvalni sto su njima zivoti postedjeni,.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA