HIT MESECA: Dačić kupio mikrofon za kampanju! (VIDEO)

Lider socijalista mogao bi tokom predizborne kampanje da se lati mikrofona koji, kako saznajemo, spremno čeka u gepeku Dačićevog automobila. "Time bih protivkandidate doveo u neravnopravan položaj", poručuje Dačić za Telegraf

  • 2

Lider SPS-a, ministar policije i kandidat za predsednika Srbije Ivica Dačić kupio je mikrofon i nosi svuda sa sobom u predizbornoj kampanji u gepeku automobila!

Poznato je da Dačić voli muziku, pa i da zapeva uz omiljene pesme u kafani, a njegova popularnost je, kažu analitičari, porasla nakon otpevane "Miljacke" s bendom Emira Kusturice u Briselu.

Dačićevu verziju te pesme je za kratko vreme pogledalo je više stotina hiljada ljudi, a nije ostavila ravnodušnim ni kolege političare. Lider URS-a Mlađan Dinkić ga je tada javno pohvalio za trud ali i opomenuo za "malo falširanja".

Prvi među socijalistima kaže za Telegraf.rs da mikrofon zasad neće koristiti u kampanji, jer - neće protivkandidate da dovodi u neravnopravan položaj!

- Neću pevati u kampanji zato što ne bi bilo korektno prema protivkandidatima. Bilo bi neravnopravno - rekao nam je kratko Dačić.

Na dodatno pitanje da li se će se možda predomisliti ukoliko bude tesno u drugom krugu, pa da ipak zapeva, kao na primer Barak Obama, Dačić je odgovorio:

- Nikad se ne zna.

Pogledajte video kako Obama nedavno u Beloj kući peva bluz klasik Robert Džonsona "Sweet Home Chicago":

(A. Popović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Namćor

    12. april 2012 | 18:51

    Ma samo ti zapevaj dačiću pa nek ide život... šta te briga ako se Tadić naljuti! I Čeda bi da ume

  • Laki

    12. april 2012 | 18:34

    Neka si kupio Ivice, nek ti se nađe :)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA