Dunja Ilić: U LDP sam jer se divim liku i delu Čedomira Jovanovića (VIDEO)

Kontroverzna pevačica i odskora član LDP autor je i knjige, u kojoj Srpkinja pokušava da osveti smrt brata tako što ubija trudnu Albanku!

  • 4

Estradna zvezda, kontroverzna pevačica, a odskora i aktivni član LDP Dunja Ilić kaže za Telegraf.rs da ne vidi razlog zašto se ljudi u Srbiji toliko čude i pitaju otkud ona u politici.

- Student sam Fakulteta političkih nauka u Beogradu. Odavno sam se odlučila za svoju buduću profesiju – objašnjava ona.

Dunja kaže da to što je postala aktivan član LDP ne znači da će prekinuti da se bavi pevanjem, i dodaje da će joj ono samo pomoći u političkoj karijeri. Ona se divi "liku i delu" Čedomira Jovanovića.

- Čovek je hrabar i govori istinu. Program te partije poklapa se sa mojim životnim ciljevima, a stajanje rame uz rame s takvim veličinama kao što su Bora Todorović, Žarko Korać i mnogi drugi može za svakoga samo da bude čast – kaže ova estradna umetnica.

Za svoje autorsko delo, roman "Sat", kaže da može "samo dodatno da je pogura u političkom životu". Zanimljivo je to što je jedan od glavnih junaka ovog romana Srpkinja, koja u pokušaju da osveti smrt svog brata ubija trudnu Albanku!

- "Sat" je knjiga koja govori i uči nas o toleranciji, a kao takva može samo da bude dodatni plus i vetar u jedra mom daljem političkom angažmanu – poručuje naša sagovornica.

Dunja Ilić tvrdi da su zvanično započeti razgovori o njenoj budućoj funkciji u stranci, i dodaje da će joj to što je javna ličnost biti samo dodatni argument u tim pregovorima.

Kontroverzna pevačica ranije je na svom Fejsbuk profilu pozvala mlade da se politički osveste i pridruže "pravom i jedinom izboru, a to je LDP".

- Vidim mnogo negativnih komentara. Zamolila bih ljude koji iza njih stoje da ne dozvole da ih truju i obmanjuju korumpirani mediji - ističe ona.

Ilićeva je nedavno bila privedena zbog napada na medicinskog tehničara iz ekipe Hitne pomoći, koja je ukazivala pomoć njenoj drugarici. U pritvoru je provela 12 sati i puštena je iz policije neposredno pre Nove godine.

- Možda sam odreagovala impulsivno, ali ne smem da pričam o tome bez svog advokata. Spremna sam na bilo koju presudu - kazala je tada medijima.

(D. Zlojutro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kamenica

    22. april 2012 | 14:06

    U strankama ste vi pevacice od skoro pocele da budete jer ste ukapirale da vam je to jedan od nacina da se promovisete ane zato sto volite koje cije likove i dela.Pogotovo manje poznate,tj poznate samo po svlacenju i sa kojim kontroverznim biznismenom ste bile.

  • gg

    25. april 2012 | 15:53

    jadno...

  • Zagor

    23. april 2012 | 16:31

    ijaoooo Dunjoooo mojaaaa....zbog nje cu da se preokrenem i da glasam za Cedu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA