OVO JE DOKAZ DA BRITANCI MRZE SRBE! Zalagali se za VELIKU ALBANIJU, izdali srpskog kralja i Dražu, UBIJALI nas BOMBAMA!

Velika Britanija je vekovima unazad mnogo puta okrenula leđa Srbima, a najnoviji predlog rezolucije o Srebrenici je samo još jedna stvar u moru antisrpske politike

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Partizanska Srbija

    03. jul 2015 | 14:03

    @Vlajko Srbija i Srbi su u Drugom Svetskom Ratu bili na strani pobednika 1945. godine. Srbija i Srbi su u Prvom Svetskom Ratu bili na strani pobednika 1918. godine. Niko nije gurno Srbe medju gubitnike ni u Prvom Svetskom Ratu ni u Drugom Svetskom Ratu. Ako neko pukusava da gurne Srbe medju gubitnike sto to Vi i vama slicnim. Neznam sta vi imate od toga da pricate ovakve sramne neistine i besmlice, ali nesto je 100% sigurno, Čerčil NIJE gurno Srbe medju gubitnike ni u Prvom Svetskom Ratu ni u Drugom Svetskom Ratu. Srbi su bili na strani pobednika Prvog Svetskog Rata 1918. godine. Srbi su bili na strani pobednika Drugog Svetskog Rata 1945. godine.

  • Partizanska Srbija

    03. jul 2015 | 13:47

    @Vlajko Niko nije prešao na stran Nemaca ni u Prvom Svetskom Ratu ni u Drugom Svetskom Ratu. Čerčil NIJE Ugurao , Srbiju i Srbe medju gubitnike 1945. godine. 1945. Godine, Srbija i Srbi su bili medju pobednicima Drugog Svetskog Rata. Čerčil NIJE Ugurao Srbiju i Srbe medju gubitnike ni u Prvom Svetskom Ratu ni u Drugom Svetskom Ratu. Srbija i Srbi su bili na pobednickoj strani i 1918. godine i 1945. godine. 1945. godine su Srbi bili na pobednickoj strani. Vlaji kao ti Vlajko zele ugurati Srbe medju gubitnike. Ali vam ovo nikada nece uspeti.

  • Praistorijska Srpska Drzava

    03. jul 2015 | 12:49

    @Vlajko Daj molim te da ne lupas ovakve gluposti u boducnosti. Cercil NIJE gurno Srbe i Srbije medju gubitnike 1945. godine. Srbi i Srbija su bili medju pobednicima 1945. godine. Niko nije gurno Srbe i Srbiju medju gubitnike 1945. godine. 1945. godine su Srbija i Srbi bili pobednicima. Zato i Srpska Vojska marsirala u Moskvi 9. Maja na dan pobede. Srbija i Srbi su bili 1918 i 1945 na strani pobednika Prvog i Drugog Svetskog Rata. Niko nije presao na stranu Nemaca ni u Prvom ni u Drugom Svetskom Ratu. Nemoj lupati takve gluposti u boducnosti. Hvala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA