Ovako bi Srbija izgledala da nije bilo UŽASNOG ZLOČINA u Srebrenici! (FOTO)

Srebrenica je možda mogla da postane simbol ljudskosti srpske vojske. U takvoj jednoj alternativnoj istorijskoj priči sa srećnim krajem, muškarci Srebrenice su mogli da budu evakuisani u Srbiju, pa onda prebačeni drugde. Skoro dva veka ranije, knjaz Miloš je sprečio svoje ljude da ubijaju Turke posle pada Čačka

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Loparac
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Rodjo

    11. jul 2015 | 13:41

    Kakav genocid,i kakvi bakraci, u svemu tome je najzalosnije sto su se Srbi sa Pravoslavnim imenima pobili Srbe sa islamskim imenima. Nista drugo. Samo reci tuga i zalost

  • XXMilorad

    11. jul 2015 | 11:51

    Srbi bi bili osudjeni bez obzira jer cilj amerike i drugih je bio osuda i demonizovanje u korist njihove uprave balkanom ,oni znaju da srbi ma kako bilo tesko nikad nece prihvatiti njihove uslove te stoga i dan danas napadaju nevideci da sto vise tuku mi vise ignoriramo iste.U srebrenici se nije desilo nista sto drugi nisu vec napravili srbima,da su htjeli spasiti srebrenicu osudili bi prije toga akcije hrvata i muslimana ,medjutim cilj im nije bio to,trebalo im je nesto da mogu nas da podsjecaju da moramo slusati.opet su se prevarili,srbi nikad nece podlec njihovim napadima ma kako dugo oni trajali,drugo ,vise postenja i pravde je u srbima 100x nego u bilo koga od njih,treba da se stide i svoje proslosti i buducnosti za razliku od srba koji mogu biti ponosni protiv koga su dobili rat.ako iko gleda posteno i iskreno na to kako i sta se desilo u bivsoj jugi u vasoj redakciji trebao bi ovo objaviti.dosta je bilo sutnje i povlacenja i prihvatanja ultimatuma.

  • obilic

    11. jul 2015 | 09:39

    Svi slucajevi su snimani sa satelita apsolutno svi i svugde i u hrvatskoj i bosni i kosovo i srbija. Posto to odlicno znam prvo se postavljaju satelitska pracenja pripremleni su ljudi i placeni za raznosenje pozicionera i markera. Zatim paralelno komunikacija. Tako kad se sve to pripremi da se sleduje onda idu akcije. Inacesve je pod kontrolom i ne mislite da vas neko ne vidi jer sve je praceno. Nad sumadijskim regionom bilo je 5 satelita koji su bili kao velike zvezde. Ako ste imali prilike da gledate bombardovanje nisa u sred dana onda imate snimke vrlo jasne. Kad je nato kao greskom bombardovao kolone albanaca siptara koji napustaju svoje domove isto tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA