Ovo je čovek koji je NAPAO Vučića u Srebrenici! (FOTO)

Almir Merdić iz Tešnja, prema pisanju Dnevnog avaza, zet je Ramiza Hodžića Sikija, koji je u februaru ove godine uhapšen u SAD pod optužnicom za pomaganje terorističkoj organizaciji Islamska država

  • 84

Glavni napadač na srpskog premijera Aleksandra Vučića u Memorijalnom centru Potočari u subotu je Almir Merdić iz Tešnja, blizak SAD, tvrdi Dnevni Avaz.

VUČIĆA NISU NAPALI PRAVI BOŠNJACI VEĆ NJIHOV OTPADAK: Ispovest prvog čoveka Srebrenice ZAPALIĆE BALKAN!

Na osnovu fotografije koju je beogradski Blic objavio listu Dveni Avaz javili su se čitaoci koji tvrde da poznaju osobu sa slike i tvrde da to nije Asim S., kako piše Blic, već da je u pitanju Almir Merdić iz Jelaha kod Tešnja.

Čitaoci su Avazu poslali Merdićeve slike iz Potočara, koje su on i njegovi prijatelji postavili na svoje fejsbuk stranice.

U Jelahu, kako je preneto dnevniku, se zna da su Merdić i njegova grupa veoma bliski nekim uticajnim ljudima u SDA.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Merdić je, prema Avazu zet Ramiza Hodžića Sikija, koji je u februaru ove godine uhapšen u SAD pod optužnicom za pomaganje terorističkoj organizaciji Islamska država.

Bio je pripadnik odreda "El Mudžahid", a američke vlasti tvrde da je mesecima slao novac i opremu pripadnicima Islamske države.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sima

    13. jul 2015 | 21:42

    Nije im izgleda bilo dosta sto ih je legendarni vojvoda Slavko Aleksic iz sarajeva junacki potamanijo kada su krenuli u proboj kukavice poturicke crni labudovi.

  • saj

    13. jul 2015 | 21:35

    to je taj smrad....

  • Mufta

    13. jul 2015 | 23:39

    Jos jedan u nizu dzabalebarosha bosanskih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA