Prva HRIŠĆANSKA GLAVA u Evropi uz povik ALAHU EKBER odsečena je Srbinu i to na DAN VELIKOG SRPSKOG SVECA! (FOTO)

Prva hrišćanska glava nije odsečena u Siriji već u Podrinju kada je odred mudžahedina ponosno podigao odsečenu glavu Draga Popovića i uzvikivao Alahu ekber

  • 65

U centru dešavanja ovih dana je napad na premijera Srbije Aleksandra Vučića, kada su ga Bošnjaci uz povike "Alahu ekber" gađali kamenicama i flašama u Potočarima, kada je došao na obeležavanje 20. godišnjice zločina u Srebrenici. Upravo taj povik postao je simbol kada muslimanski fanatici - džihadisti odsecaju glave ili ubijaju ljude po svetu u terorističkim napadima. Ipak, prva hrišćanska glava odsečena uz ovaj urlik u Evropi pala je u Podrinju na srpski svetac - Petrovdan!

 

Prva hrišćanska glava odsečena uz povik "Alahu ekber" verovali ili ne pala je na zemlju baš na Balkanu, a muslimanski ratnici su na taj način brutalno pogubili Srbina iz Podrinja Dragana Popovića. Da stvar bude još bolnija to je urađeno u strahovitom masakru na sveti dan za sve Srbe, na PETROVDAN!

 

SRBIJO SPREMI SE, BIĆEŠ ISLAMSKA: Od ove pesme DŽIHADISTA slediće vam se krv! (VIDEO)

 

Foto: Tanjug/Srđan Ilić

Foto: Tanjug/Srđan Ilić

 

Od maja do decembra 1992. godine u napadima muslimanskih snaga uništeno je i razoreno na desetine srpskih sela u kojima su na najbrutalniji način ubijeni civili u Srebrenici, Bratuncu i Skelanima, među kojima je i 69 Srba ubijenih na Petrovdan 1992. godine.

 

DŽIHADISTI STIGLI U SRBIJU I PRETE: Napravićemo KALIFAT na Balkanu, a od Srba robove! Evo šta će prvo napasti

 

Na području Srebrenice, Zvornika, Skelana, Milića, Bratunca, Vlasenice i Osmaka, tokom Odbrambeno-otadžbinskog rata, stradalo je najmanje 2.370 osoba srpske nacionalnosti, dok je na širem području srednjeg Podrinja i Birča stradalo oko 3.500 Srba, navodi se u saopštenju Ministarstva rada.

 

Foto: Profimedia/Corbis

Foto: Profimedia/Corbis

 

Bez jednog ili oba roditelja ostalo je oko 800 dece, a oko 5.400 porodica bez pokretne i nepokretne imovine.

 

Napadi su uglavnom izvođeni na značajne pravoslavne praznike, Božić, Srpsku novu godinu, Đurđevdan, Vidovdan, Petrovdan, Nikoljdan.

 

Od maja do decembra 1992. godine u napadima muslimanskih snaga uništeno je i razoreno na desetine srpskih sela i na najbrutalniji način ubijeno stotine srpskih civila u Srebrenici, Bratuncu i Skelanima.

 

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

 

U tom periodu je na području Srebrenice napadnuto 21 selo u kojima je ubijeno više od 400 srpskih civila, a u napadu na 22 srpska sela opštine Bratunac ubijeno je najmanje 560 srpskih civila.

 

Da je prva odsečena glava hrišćaninu uz povik "Alahu ekber" baš srpska potvrdio je ministar rada i zapošljavanja Aleksandar Vulin i rekao da je Evropa tada okretala glavu od tog slučaja!

 

- Nije prva hrišćanska glava odsečena u Siriji već u Podrinju kada je odred mudžahedina ponosno podigao odsečenu glavu Draga Popovića i uzvikivao “Alahu ekber”. Tada je Evropa okrenula glavu i nije htela da se suoči sa time zato što je bila potrebna istina o Srbima koju ova odsečena glava potpuno poništava - rekao je Vulin.

 

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Monstrumi

    15. jul 2015 | 23:48

    Musliman sam, zivm u BiH, i ovo ne opravdavam sekunde jer ovo nisu mislimani nit su neki vjernici. I prije cu se protiv njih boriti nego protiv nasih komsija i brace Srba. Ovim monstrumima treba stati na kraj jer ni u Kur'anu a ni u ostalim knjigama ne pise da treba ubiti covjeka. Zato se moramo svi ujediniti i stati na kraj ovakvim ljudima.

  • Vladimir

    15. jul 2015 | 19:31

    Zasto se kriju snjimci tih gnusnih zlocina . Ja ih se secam iz devedesetih u vestima. Izgleda da je nekome naredjeno da se to sakrije od nase i svetske javnosti. PS.nisam politicki opredeljen ,razmisljam svojom glavom.

  • Република Српска

    15. jul 2015 | 20:48

    Најгоре је што је још много српскиx глава одсечено али српске жртве никога у ЕУ и САД незанимају а најболније је што све власти у Београду од 2000 год. xапсе српске генерале и xероје који су бранили српски народ од овиx кољача а при томе они су се извињавали онина који су убијали и спроводили геноцид над српским народом

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA