STROGO POVERLJIVO - Bošnjaci držali Vučića NA NIŠANU snajpera iz kog je UBIJEN Đinđić! Nova saznanja o napadu u Srebrenici

Agenti OSA, obaveštajne agencije BiH pronašli su u nedelju ujutro, snajper marke "hekler i koh" na manje od 1.000 metara vazdušne linije od memorijalnog centra Potočari

  • 49

Agenti OSA, obaveštajne agencije BiH pronašli su u nedelju ujutro, snajper marke "hekler i koh" na manje od 1.000 metara vazdušne linije od memorijalnog centra Potočari, u kom je napadnut i kamenovan predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić!

JEZIVI DETALJI NAPADA NA VUČIĆA: Telohranitelj Alije Izetbegovića sproveo srpskog premijera na LINČ u Srebrenici!

Prema njihovom izveštaju, snajper je bio sakriven u žbunju pored lokalnog puta kod Potočara, a navodno je pronađen na osnovu anonimne dojave.

BOSANSKI RATNIK I SPECIJALAC ALIJE IZETBEGOVIĆA, ZET MU JE DŽIHADISTA: Sve o čoveku koji je KAMENOM pogodio Vučića u glavu! (FOTO)

Foto: Tanjug /  Sluzbeni fotograf Predsednistva BiH/ Branimir Vaskovic Foto: Tanjug / Sluzbeni fotograf Predsednistva BiH/ Branimir Vaskovic

Kako prenosi "Informer" pored oružja pronađena je i municija, a na puški bio je montiran optički nišan, a sve je to bilo umotano u debelo platno i spakovano u nepromočivu torbu.

OVO JE PRAVA ISTINA O SREBRENICI: Evo ko je ZAISTA IZDAO Bošnjake i ko je SILOVAO, UBIJAO i ZABIJAO EKSERE u ruke ljudima! (VIDEO) (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Upravo zbog ovih informacija, kada je krenuo linč na srpskog premijera njegovo obezbeđenje je otvorilo kišobrane i balističke kofere.

Zanimljivo je i to da su operativci OSA odmah snajper odneli u Sarajevo i to bez prijave MUP-u Republike Srpske.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Snajper marke "hekler i koh" dobro je poznat srpskoj javnosti, jer je iz tog oružja pucano na Zorana Đinđića ispred zgrade Vlade Srbije.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    15. jul 2015 | 08:11

    ZA DJINDJICEVO UBISTVO I POKUSAJ UBISTVA NA VICICA SU KRIVI ENGLEZI I NJIHOVE TAJNE SLUZBE.!!!

  • Bojan NBgd

    15. jul 2015 | 08:29

    E jeste hiljadu. . . Da su hteli , to bi i uradili !!!

  • АЂУТАНТ

    15. jul 2015 | 09:10

    Хахаха веће глупости и лажи нисам чуо , након два дана има да се нађе и један добро сакривени топ или тенк.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA