KLAĆEMO VAS KAO PSE I UNIŠTITI SVE SRPSKO: Pogledajte kako su Bošnjaci pretili Srbima u Srebrenici! (VIDEO)

Na snimku borci 28. divizije Armije BiH poručuju da će uništiti sve što je srpsko i da će zaklati Srbe kao kerove

  • 59

Prošlo je 20 godina od zločina u Srebrenici, ali o tom događaju u Potočarima ni toliko decenija posle nisu ispričane sve priče i uvek se otkrivaju novi detalji. Tako se pojavio snimak, koji je bio najveća tajna Bošnjaka u BiH, a na kom borci Alije Izetbegovića poručuju da će Srbe klati kao kerove!

OVO JE PRAVA ISTINA O SREBRENICI: Evo ko je ZAISTA IZDAO Bošnjake i ko je SILOVAO, UBIJAO i ZABIJAO EKSERE u ruke ljudima! (VIDEO) (FOTO)

Na video snimku koji se posle toliko godina pojavio na Jutjubu vide se borci Armije BiH koji jasno poručuju da će "Srbe klati kao kerove", "ubijati četnike" i mnoge druge stvari.

PROCURELA TAJNA PENTAGONA - OVO JE ISTINA O SREBRENICI: Klinton, Madlen Olbrajt i Alija planirali su ZLOČIN u Potočarima!

Foto: N. Ivanovski Foto: N. Ivanovski

Snimak je napravljen 1994. godine skoro godinu dana pre stravičnih događaja u Potočarima, a snimljena je zloglasna 28. divizija Armije BiH koja je bila dugo stacionirana baš u Srebrenici.

ČULO SE: "UBIJ ČETNIKA" I "ALAHU EKBER"! 5 SEKUNDI NAS JE DELILO OD SMRTI U SREBRENICI: Emotivna ispovest Vučićeve savetnice

Pogledajte jezivi video:

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Х

    16. jul 2015 | 22:54

    Zivio GENERAL RATKO MLADIC!!! ON JE NAS SPASAO,ZAHVALJUJUCI NJEMU IMAMO SVOJU REPUBLIKU SRPSKU KOJU VOLIM NAJVISE NA SVJETU.TU JE MOJ DOM,TU SAM ODRASLA I NISAM NIKOME SMETALA STO SAM SRPKINJA.VELIKO MU HVALA.ZIVJELA SRBIJA I REPUBLIKA SRPSKA AKO BOG DA VRATICEMO I KOSOVO.

  • Z

    17. jul 2015 | 00:30

    Treba ovo svi da vide. Ovakvi su na.....i u Srebrenici a ne djeca, zene i starci. Ovi isti su obukli dimije od zena i u njima bjezali ka Tuzli.

  • Република Српска

    16. jul 2015 | 23:50

    Видите са каквим псиxопатама и умоболцима смо имали посла а да није било Ђенерала Ратка Младића ми би прошли као срби из Крајине и КиМ.Али када говоримо о нашим страдањима нико нас неслуша као да смо ми срби колективно луди, умишљамо и имамо xалуцинације а у реалности окружени смо псиxопатама,умоболцима и убицама који мрзе србе и све што је српско а вребају нас као змије па само чекају прилику да понове злочине над српским народом које су они и њиxови преци вековима чинили над српским народом а када се срби почну бранити онда је то велико-српска и србо-ћетнићка агресија над невиним,племенитим и добрим муслиманима,xрватима и шиптарима

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA