BAKIRE, NI REČ O SREBRENICI! Evo šta je Vučić NAREDIO Izetbegoviću kako da se ponaša u Srbiji!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić nije dozvolio članu Predsedništva BiH Bakiru Izetbegoviću ni da pomene napad na njega u Potočarima

  • 7

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, razgovarali su telefonom o poseti članova Predsedništva BiH Beogradu, 22. jula.

U telefonskom razgovoru, Vučić i Izetbegović razmatrali su plan i teme tog sastanka u Beogradu.

VUČIĆA SRUŠITI NA ZEMLJU I DA GA PREGAZI STAMPEDO: Ovo je bio PAKLENI PLAN britanske TAJNE SLUŽBE MI6 i Albanaca u Srebrenici!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić nije dozvolio članu Predsedništva BiH Bakiru Izetbegoviću ni da pomene napad na njega u Potočarima.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović, AP/Darko Vojinović Foto: Tanjug/Sava Radovanović, AP/Darko Vojinović

NEĆE MU FALITI NI DLAKA S GLAVE: Srpski SPECIJALCI, ŽANDARMERIJA i RONIOCI čuvaće Bakira Izetbegovića u Srbiji!

- Vučić je Izetbegoviću jasno naglasio da neće da priča o Srebrenici, da je prošlost iza njih i da su jedine teme one koje se tiču zajedničke budućnosti - kaže za Telegraf.rs, naš izvor iz Vlade Srbije.

BAKIR LAŽE! Evo dokaza DA JE VIDEO VUČIĆA U SREBRENICI, a nije ništa uradio da ga zaštiti! (FOTO) (VIDEO)

Vučić je u pismu članovima Predsedništva BiH naveo da ih poziva “polazeći od uverenja da su naše dve zemlje čvrsto i trajno opredeljene da jačaju međusobne bilateralne odnose i da sva otvorena pitanja rešavaju u neposrednom dijalogu i duhu dobrosusedstva, a na dobrobit građana dve zemlje”.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ali

    21. jul 2015 | 12:45

    Stavite tačku na rat i Srebrenicu i ostavite prošlost iza sebe, okrenite se suživot u i krenite ka budućnosti. Dvije decenije tapkate u mjestu. Dokle? Dok Vam ljudi kopaju po kontenjerima tražeći koru hljeba Vi gospodo sigurno ne razmišljate o njima

  • VAN

    21. jul 2015 | 09:17

    Politički prestavnici muslimanske zajednice u federaciji BiH odbijaju iskeno pružena ruku saradnje, jer smatraju da to nije u njihovom interesu. U njihovom interesu je dalja destabilizacija odnosa u regijonu, kad za to imaju očiglednu podršku Amera i Britanije. Pa i u koliko dodje do susreta u cilju pomirenja to neće biti iskreno.

  • Shakal

    22. jul 2015 | 09:35

    Gluposti. Tako je vjerovatno i Rami naredio sta ce pricat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA