ALBANSKI TERORISTI STIGLI U SRBIJU I PRETE: Evo gde su vojnici OVK NAORUŽANI DO ZUBA napravili svoju BAZU i šta će prvo napasti!

Grupa naoružanih ekstremista, uglavnom veterana OVK bliska Ramušu Haradinaju pre 20 dana došla je s Kosova i Metohije u mesto Lipkovo, svega 10 kilometara udaljeno od granice sa Srbijom i tu formirala pravi vojni kamp

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika da to sam ja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • major Milan Tepic RSK

    23. jul 2015 | 08:03

    Teroriste netreba pocjenjivati narocito od naroda kao mi tri covjeka pet politika , neki nasi bi bili sretni da se desi neko zlo i to bih pripisali vasti daje nesposobna. Takovih ima mnogo oni su rasprodali velike kolicine oruzja i orudja ali sreca je sto se ima jos da su ostali na vlasti nasa zemlja bi imala za obranu prackew i luk i strelu.

  • obilic

    22. jul 2015 | 22:58

    S obzirom da je zaustavljeno gusenje. Siptarskog divljnja zahvaljujuci na to idiotima sad vise nemaju interes je su zavrsiliono sto treba. Ali budite zahvalni sto vas beograd i za novac leci od obolenja od karcinoma. Kad bi ste tako glupi znali da ste se borili za svoju smrt odrekli bi ste se svega samo da zivite normalno. A sada vise vas ne stiti niko jer ste pod nazorom rusa i srba tesko vreme. Sedite mirni na dupe jer znate kakve su zeznute tenkovske trupe. Mozete da se unormalite ida taj posten siptarski narod ne vodite u smrt. Gledajte slepci kako da se lecite od radijacije i molite ruse da dodju i boga inace je to kraj. I vi ste ljudi zamislite se da vas sakaludaka ne vodi u smrt.

  • него шта

    22. jul 2015 | 21:04

    Јао сав сам се стресо. Прво ово је дезинформација друго 100 посто сам сигуран да ниједна формација не може бити баш на ту територију а зашто нек провери телеграф трече који рат који терористи оно у Куманову држаче влаге неко дуже време ако познајете шиптаре и последње ови шта су остали немају ни муда ни логистику да сакупе формацију за тероризам (они шта су имали остали су у Кумановској пепели кад је постао пепео и дим)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA