ALBANSKI TERORISTI STIGLI U SRBIJU I PRETE: Evo gde su vojnici OVK NAORUŽANI DO ZUBA napravili svoju BAZU i šta će prvo napasti!

Grupa naoružanih ekstremista, uglavnom veterana OVK bliska Ramušu Haradinaju pre 20 dana došla je s Kosova i Metohije u mesto Lipkovo, svega 10 kilometara udaljeno od granice sa Srbijom i tu formirala pravi vojni kamp

  • 76

U Makedonskom mestu Lipkovo, koje se nalazi samo nekoliko kilometara od granice sa Srbijom i pedesetak kilometara od Vranja bivši pripadnici OVK formirali su vojni kamp i prete Makedoniji i Srbiji!

ZLOČINCI IZ OVK KOJI SU UBIJALI SRBE MORAJU BITI SUROVO KAŽNJENI: Evo šta su EU i ZAPAD poručili Albancima na Kosovu!

Kako prenosi "Alo!" pozivajući se na izvore iz bezbednosnih službi, primećeno je kretanje većeg broja makedonskih specijalnih jedinica prema tom delu zemlje i pitanje je dana kada će tu doći do oružanog sukoba, sličnom onom u Kumanovu.

Ovaj dokument UTERAO JE STRAH U KOSTI ALBANSKIM TERORISTIMA i zapalio Kosovo!

Foto: Facebook/Trimat Kumanovar Foto: Facebook/Trimat Kumanovar

Grupa naoružanih ekstremista, uglavnom veterana OVK bliska Ramušu Haradinaju pre 20 dana došla je s Kosova i Metohije u mesto Lipkovo, svega 10 kilometara udaljeno od granice sa Srbijom i tu formirala pravi vojni kamp.

Kako prenosi ovaj list ova lokacija je namerno i dobro odabrana jer se nalazi na tromeđi Makedonije, centralne Srbije i Kosova i Metohije gde živi 99 odsto Albanaca i samo 350 Srba i 150 Makedonaca, pa bi bilo kakav oružani sukob mogao da izazove rat širih razmena.

Da teroristi planiraju da izvrše nekoliko udara u preševskoj dolini i na severu Kosova nedavno je upozorio i general Momir Stojanović.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen

    22. jul 2015 | 08:23

    Ovo ispitati po hitnom postupku.Ako se dokaze da nije istina,autorima ovakvog teksta zbog sirenja panike,kazna zatvora od 10 godina!

  • da to sam ja

    22. jul 2015 | 08:27

    Icepaj te sipce jednom za vek i vekova amin

  • Zeks

    22. jul 2015 | 08:25

    E o ovome treba da se razmišlja a ne kako je zvezda došla iz 1-2 ovo će biti naše muke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA