SRBIJA NA NOGAMA! Srpski princ u vezi sa ćerkom čoveka koga Srbi obožavaju. Oduševićete se kada vidite o kome je reč! (FOTO)

Sin prestolonaslednika Srbije Aleksandra II Karađorđevića Aleksandar III u vezi je sa ćerkom proslavljenog srpskog reditelja Emira Kusturice Dunjom.

Sin prestolonaslednika Srbije Aleksandra II Karađorđevića, Aleksandar III u vezi je sa ćerkom proslavljenog srpskog reditelja Emira Kusturice, Dunjom. Ovaj mladi par prvi put u javnosti zajedno, pojavio se na rođendanu srpskog kralja, a sve do tada su svoju ljubav skrivali od očiju javnosti.

U srpskoj javnosti se dugo nagađalo da li su Dunja i princ Aleksandar III zaista u emotivnoj vezi, ali su sve sumnje pale u vodu kada su se njih dvoje pojavili zajedno na 70-tom rođendanu prestolonaslednika Aleksandra II Karađorđevića.

KARAĐORĐEVIĆI POTIČU IZ NARODA I ZADATAK NAM JE DA SLUŽIMO SRBIJI: Evo šta je SRPSKI KRALJ poručio Srbima!

Ćerka proslavljenog reditelja Emira Kusturice koji je i član Krunskog saveta Dunja diplomirani je dramaturg i ona kao i princ Aleksandar III vodi skroman način života i uveseljavaju je jednostavne, male stvari.

Foto: royalfamily Foto: royalfamily

Kako Telegraf.rs saznaje njihova "priča" počela je druženjem, a na kraju se završila emotivnom vezom.

- Ne želim da pričam o tome, voleo bih da sačuvam svoj privatni život od javnosti - rekao je za Story princ Aleksandar III Karađorđević na pitanje da prokomentariše vezu sa Dunjom.

Baš zbog te izjave i zbog činjenice da se ovaj par nije pojavljivao u javnosti svi su bili prijatno iznenađeni kada su se zajedno, držeći se za ruke pojavili na rođendanu prestolonaslednika Aleksandra II.

Foto: royalfamily Foto: royalfamily

Princa Aleksandar III Karađorđević vratio se u Beograd i u centru srpske prestonice sa prijateljem otvorio je kafić, ali je usled nesporazuma ubrzo odlučio da iz tog posla izađe. S druge strane Dunja je posvećena sedmoj umetnosti.

Princa Aleksandar III najmlađi je sin svog oca po kojem je dobio ime, a ta činjenica donela mu je mnogo zanimljivih momenata u životu.

Foto: royalfamily Foto: royalfamily

Inače, osim najsarijeg brata Petra on ima i blizanca Đorđa, a rođeni su u Ferfaksu u Virdžiniji 15. januara 1982. Imali su po dve godine kada su krenuli u obdanište, a s osam godina postali su učenici jedne od najboljih osnovnih škola u Londonu. U junu 2000. maturirali su na Kraljevoj školi u Kanterberiju u Engleskoj. Ali uvek je isticao ljubav koju oseća prema zemlji svojih predaka, pa i ne čudi što je kada je stasao odlučio da živi u Srbiji i što se pored mnogobrojnih dama koje susreće po kraljevskim dvorovima širom sveta zaljubio u devojku s naših prostora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbIN

    22. jul 2015 | 14:51

    Super neka se odmah uzmu da bar neko u nasem kraljevstvu zna srpsi jezik

  • Rajko

    22. jul 2015 | 16:20

    Sramota za princa, umesto vojne skole, pa da bude oficir on otvara kafic..

  • Dejkos

    23. jul 2015 | 00:03

    ...A sto bi Srbija trebalo da bude na "nogama"? Uh sto me bole noge...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA