SRBI I CRNOGORCI SU PONOVO BRAĆA: Evo kako su SRPSKI KRALJ i CRNOGORSKI PRINC zakopali RATNE SEKIRE! (FOTO)

Dinastiju Karađorđević i Petrović vežu mnoge stvari, kralj Nikola odrekao se prestola u korist Karađorđevića, a i krvno (rodbinski) su povezani

  • 57

Medijski natpisi o sukobu srpske dinastije Karađorđevića i dinastije Petrović iz Crne Gore pali su u vodu kada je Beli dvor na Dedinju posetio crnogroski princ Nikola II Petrović, a u okviru proslave 70-tog rođendana prestolonaslednika Srbije Aleksandra II Karađorđevića!

Karađorđević je legitiman prestolonaslednik Crne Gore i Njegoševog trona!

Princ Nikola II Petrović došao je na rođendan srpskom kralju Aleksandru II i s njim proveo skoro tri dana u Beogradu, gde su se srdačno družili i provodili.

BIO SI SLATKO I VRLO TEŠKO DETE: Evo šta je KRALJICA ELIZABETA napisala SRPSKOM KRALJU!

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Telegraf.rs je uslikao dva "rođaka" plave krvi, kako zajedno krstare Beogradom, pričaju u Kraljevskom dvoru na Dedinju (porodična kuća Karađorđevića) i tako su na delu razbili bilo kakve priče o sukobu i ratu Karađorđevića i Petrovića!

KARAĐORĐEVIĆI POTIČU IZ NARODA I ZADATAK NAM JE DA SLUŽIMO SRBIJI: Evo šta je SRPSKI KRALJ poručio Srbima!

Sam prestolonaslednik Srbije Aleksandar II Karađorđević uvek je govorio da Srbi i Crnogorci moraju da žive u slozi i jednakosti i da zajedno rade na boljoj budućnosti oba naroda.

Foto: Kraljevski Dvor, Srbija Foto: Kraljevski Dvor, Srbija

SRBIJA NA NOGAMA! Srpski princ u vezi sa ćerkom čoveka koga Srbi obožavaju. Oduševićete se kada vidite o kome je reč! (FOTO)

Kako saznajemo princ Nikola II Petrović zadovoljan je svojom posetom Beogradu, gde se lepo proveo, a zajedno sa srpskim kraljem složio se da Crnogorci i Srbi moraju zajedno da koračaju ka Evropi i boljem životu.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Dinastiju Karađorđević i Petrović vežu mnoge stvari, kralj Nikola odrekao se prestola u korist Karađorđevića, a i krvno (rodbinski) su povezani.

Podsetimo kralj Aleksandar Karađorđević sin je najstarije ćerke kralja Nikole I Karađorđevića dede Nikole II, princa Crne Gore!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

O prijateljstvu Petrovića i Karađorđevića svedoči i podatak da je Mihailo Petrović, otac princa Nikole II kada su mu Italijani u Drugom svetskom ratu nudili tron Crne Gore rekao: “Ne želim da izdam svog brata kojem sam veran”!

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr.

    26. jul 2015 | 10:45

    Opet braca? Pa mi smo uvijek bili jedan narod. Ja sam iz Crne Gore i nema mi nista gore, nego kad me neko pita, jesam li Srbin i Crnogorac? Samo mu kazem:"Objasni mi razliku izmedju Srbina i Crnogorca." Pozdrav svim Srbima, iz prave, Pravoslavne Crne Gore.

  • Nikola_pg

    26. jul 2015 | 10:46

    Kralj Nikola se nije odrekao prestola nego je morao da pobjegne u izgnanstvo da ne bi bio ubijen kao mnogi Crnogorci koji nisu htjeli kraljevinu SHS. Ja postujem srbe i Srbiju i ne mrzim nikog ali to lazete nece oprati tu sramotu iz 1918. Godine i pokolj koji ste napravili.

  • Marko

    26. jul 2015 | 12:07

    Ko prizna kosovo nije nam brat ni drug. Kraj price.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA