OLUJA JE NAJTUŽNIJI DOGAĐAJ ZA SRBE, TADA SRBIJA PLAČE: Evo šta je Vučić rekao o obeležavanju 5. avgusta!

- Valjda niko ne može da nam zabrani da pustimo suzu i zapalimo sveće. Šta će neki drugi da rade, neka rade - rekao je srpski premijer

Komentari

  • XXMilorad

    3. avgust 2015 | 11:26

    Srbi nisu nikad bili nemocni u odnosu na hrvate ,jednostavno nizu mogli biti takve ubice kao oni.u oluji koja je bila podpomognuta i oraganizirana od zapada je proterano recimo250000 Srba,ali je jos vise napustilo hrvatsku usled raznih drugih neljudskih pritisaka na Srbe.zasto ne, mozemo im cestitati na karakteru i ponosu,neljudstvu i kriminalu.dosljedno njima da slave tako nesto.itd........

  • Neko

    30. jul 2015 | 09:51

    Zao mi je stradalih i protjeranih ljudi.Da li su izigrani od političkog vodstva? Zašto krajiski Srbi nisu prihvatili plan međunarodne zajednice tzv.Z-4 koji im je davao veći stepen autonomije unutar Hrvatske nego što ima RS u BiH?Da je taj plan prihvaćen ne bi bilo Oluje,ali bi Hrvatska danas bila gdje BiH,ni blizu EU.Tada bi Vulin išao u najzapadniju srpsku državu na godisnjicu i klicao herojskom otporu i odbrani vjekovnih srpskih prostora.To bi po Vulin bilo uredu?Hrvatska nije imala izbora i morala je dovesti trećinu svog prostora pod kontrolu države ovako ili onako,ti je znao i Milosevic.Zasto je onda Istočna Slavonija mirno reintegrirana?

    • 31. jul 2015 | 20:07

      Neko iz tragedije

      @Neko

      Ja samo znam da tamo su dali zivote moj otac, moj mladi brat i moj mladi muz. Meni je ostalo djete od 3 god. Sada je to Bogu hvala, odrasla mlada zena.

  • Nada@

    29. jul 2015 | 18:18

    Hoćemo rezoluciju u UN.

  • VAN

    29. jul 2015 | 17:12

    Golgotu koju je doživeo srpski narod u toku hrvatske fašističke ofanzive u Oluji i Albanska golgota koju je doživeo srpski narod u Prvom Svet.Ratu, dokazuju da se istorija ponavlja. Zločini koji su počinjeni nad starim i nemoćnim srbima u toku hrvatske fašističke ofanzive u Oluji i zločini koji su počinjeni u toku Austrougaserske ofanzive nad srbima u Prvom Svet.Ratu koji nisu napustili Srbiju dokazuju da se istorija ponavlja. Srpski narod će se oporaviti i posle ove poslednje golgote. Kako je prišla Austrougarska imperija germana i hungara u toku Prvog Svet.Rata, na cijoj strani su bili i hrvati, koja više ne postoji, tako će proći i SAD-istička imperija amera, koji su kreirali hrvatsku fašističku ofanzivu Oluja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA