HRVATIMA NEĆU DATI KUĆU NA MORU NI ZA MILION EVRA, NEKA IH NERVIRA: Srpska političarka ovom izjavom ZAPALILA je Hrvatsku!

Predsednica DSS je rekla da je prvobitno htela da proda kuću, koju je pre 50 godina podigao čuveni psihijatar i lider Srba iz Hrvatske, ali da je odustala posle zlonamernog i huškačkog teksta u "Jutarnjem listu"

  • 7

Predsednica DSS Sanda Rašković Ivić, predomislila se, i rešila da ne prodaje kuću u Hrvatskoj, koju joj je ostavio pokojni otac Jovan, na obali mora u Šibeniku, iako za nju može da dobije milion evra.

Ivićeva je rekla da je prvobitno htela da proda kuću, koju je pre 50 godina podigao čuveni psihijatar i lider Srba iz Hrvatske, ali da je odustala posle zlonamernog i huškačkog teksta u "Jutarnjem listu".

GENOCID U SREBRENICI JE LAŽ KOJA OPRAVDAVA ETNIČKO ČIŠĆENJE SRBA U OLUJI: Ispovest FRANCUSKOG ŠPIJUNA zapalila je svet!

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

- Želela sam da je prodam i to do sada nisam učinila zbog pravnih problema. Ipak, sada sam od toga odustala, nikada je neću prodati, neka nervira Hrvate! Baš mi je drago da u najlepšem delu Šibenika ta kuća bude upisana kao imovina Raškovića - kaže ona i dodaje da je ta kuća tokom rata bila minirana.

Hrvatski mediji su kuću Sande Rašković označili kao "mesto gde su se kovale strašne ideje o 'velikoj Srbiji', dok su njenog oca opisali kao lenčugu i monstruma koji je pacijete lečio elektrošokovima.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D.M...

    29. jul 2015 | 14:21

    Svaka cast I netreba ,uostalom sta ce njima cetnicka kuca neka grade sami sebi.

  • Maxsrb

    29. jul 2015 | 23:04

    E svaka joj cast..nek nervira hrvate..

  • Sonja

    29. jul 2015 | 19:49

    Svaka cast kada je inat jaci od milion evra. Ova zena je ili moralna gromada ili ima vise miliona pa joj ovaj nista ne znaci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA