MIHAJLOVIĆ: SNS je spremna za izbore, Vojvodina godinama stagnira!

- Mi želimo da cela Srbija ide napred - rekla je potpredsednica Vlade Srbije i dodala da u stranci nije bilo razgovora o datumu pokrajinskih izbora, ni o tome da li će biti održani istovremeno sa lokalnim

  • 0

Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović, rekla je da u toj stranci nije bilo razgovora o datumu pokrajinskih i lokalnih izbora, ali da se naprednjaci za to spremaju svaki dan, jer Vojvodina, kao i Srbija, treba da ide napred.

- Naše je mišljenje da je Vojvodini potreban premijer koji zna gde mu je radno mesto i ljudi koji su spremni da rade dan i noć - rekla je Mihajlović.

Mihajlovićeva je predstavila novog člana SNS-a, bivšeg potpredsednika DSS-a i predsednika vojvodjanskog odbora stranke Milenka Jovanova, i rekla da je SNS svakog trenutka spremna za izbore, jer Vojvodina godinama stagnira.

VUČEVIĆ: Podrška Pajtiću je desetkovana, njega će iz politike oterati građani!

- Mi želimo da cela Srbija ide napred - poručila je Mihajlovićeva, navodeći da u stranci nije bilo razgovora o datumu pokrajinskih izbora, ni o tome da li će biti održani istovremeno sa lokalnim.

Ona je istakla da premijer i svi članovi vlade rade na reformama u Srbiji koje su, kako kaže potrebne i Vojvodini.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA