VUČEVIĆ: Podrška Pajtiću je desetkovana, njega će iz politike oterati građani!

- Nije cilj SNS da Pajtića otera iz politike, već da na sledećim izborima pobedimo njegovu politiku. Pajtića iz politike mogu da "oteraju" samo građani, a tom danu smo sve bliže - kaže gradonačelnik Novog Sada

  • 1

Optužbe Bojana Pajtića da SNS stoji iza grafita mržnje ispisanih protiv njega mogu da se shvate samo kao očajnički potez nekoga čija podrška u narodu je desetkovana i ko više ne bira načine da se, krijući sopstvene neuspehe, obračunava sa političkim neistomišljenicima, to za "Novosti" poručuje Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada i član predsedništva SNS.

Vučević ističe i da "Nije cilj SNS da Pajtića otera iz politike, već da na sledećim izborima pobedimo njegovu politiku. Pajtića iz politike mogu da "oteraju" samo građani, a tom danu smo sve bliže".

- Izbori su neophodni jer je u Vojvodini štošta potrebno promeniti. Najcelishodnije i najekonomičnije je da i jedni i drugi budu u decembru. Tako bismo u sledeću godinu ušli sa novoformiranim pokrajinskim i lokalnim upravama. Izborima se opiru samo oni koji pretpostavljaju kakav će biti stav birača, koji znaju da neće dobiti podršku građana - rekao je Vučević.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Upitan kakav izborni rezultat očekuje, on je rekao da je SNS maksimalno motivisana i za pokrajinske, i za lokalne izbore, i da očekuje pobedu.

- Ne mislim naravno da će biti lako, ali imamo ozbiljan zadatak i veliku odgovornost prema građanima koji prepoznaju rezultate rada Vlade Srbije i premijera Aleksandra Vučića , ali i rezultate u opštinama i gradovima u kojima je SNS stožer vlasti - istakao je Vučević.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • veliki patriota

    12. avgust 2015 | 12:31

    raspišite te izbore šta se čeka, da Pajtić i njegovi kampanjoli odu zauvek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA