VUČIĆ: U ime Srbije izražavam NAJDUBLJE SAUČEŠĆE porodici ubijenog Tomislava Salopeka!

- Ako su istinite te tvrdnje, u ime Vlade Srbije, Hrvatskoj i porodici Tomislava Salopeka izražavamo najdublje saučešće - rekao je Vučić

  • 6

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas saučesće porodici hrvatskog državljanina Tomislava Salopeka, koga su, prema navodima medija, pogubili pripadnici Islamske države.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Objavljena slika odrubljene glave Tomislava Salopeka!

- Ako su istinite te tvrdnje, u ime Vlade Srbije, Hrvatskoj i porodici Tomislava Salopeka izražavamo najdublje saučešće - rekao je Vučić na konferenciji za novinare posle sastanka sa predsednikom Srpskog narodnog veća i potpredsednikom Samostalne demokratske srpske stranke Miloradom Pupovcem.

Mediji su javili da je hrvatski državljanin otet pre tri sedmice u Egiptu Tomislav Salopek pogubljen, a hrvatsko Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova tvrdi da o tome nema potvrdu.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mitar

    12. avgust 2015 | 17:07

    Sve bi nas da mogu da im se pruzi prilika ... Mislim da Hriscani treba da se ujedine protiv ovakvih zločina

  • Ceca

    12. avgust 2015 | 18:15

    Ako je ovo vera onda sta je ludara. Bolesnici pod plastom vere ,svoje bolesne umove i najbolesije zelje realizuju bez posledica za sada. Prosto ne mogu da verujem da svetske sile nemaju sredstva da ove sprece. Zao mi je najiskrenije za decka koji ni kriv ni duzan, samo sto se nasao u pogresno vreme i na pogresno mesto stradao, i to na najsuroviji nacin.

  • Ceca

    12. avgust 2015 | 18:10

    Zao mi je ovog coveka, ovo nije ni zivotinjski sta ovi ludaci rade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA