SRBIJA NA ZAHTEV EU DIŽE ZID NA GRANICI I ZATVARA BALKANSKI PUT MIGRACIJA: Ovako će Beograd rešavati problem MIGRANATA!

- Ne bi smo mi bili jedina zemlja koja se zidom štiti od priliva migranata, ali iz njihovog iskustva ne vidim da je to trajno rešenje - kaže Vulin

  • 93

Srbija će podići zid na granici sa Makedonijom kako bi sprečila nekontrolisan ulazak izbeglica, ako EU bude to od nas tražila, kaže ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.

I SRBIJA DIŽE ZID NA GRANICI MIGRANTIMA? Evropa traži HITNO blokiranje BALKANSKOG PUTA MIGRACIJA!

Prema njegovim rečima EU će problem migranata rešavati tek u oktobru, "kada bi moglo sve da bude kasno".

RUSIJA POMAŽE SRBIJI I MIGRANTIMA: Grade šatorska naselja na severu i jugu zemlje

Foto: Tanjug/Boki Foto: Tanjug/Boki

- Ne bi smo mi bili jedina zemlja koja se zidom štiti od priliva migranata, ali iz njihovog iskustva ne vidim da je to trajno rešenje. Mi smo trenuutno najorganizovanija država u okruženju, jer štitimo i domaće stanovništvoi te jadne ljude koji beže - kaže Vulin.

Vulin kaže da će Evropski savet konačnu odluku po pitanju migranata dati tek u oktobru i da će Srbija tek kada Brisel bude formulisao svoju politiku odrediti svoje korake.

Ministar za rad i boračka pitanja tvrdi da Srbija neće podizati "grad za migrante", jer ne želi da za njih pravi koncetracione logore.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    18. avgust 2015 | 09:10

    Dragi NATO-vci, pa vi ste tim jadnim ljudima uništili države i uvele demokratiju, pa stoga vi razmišljajte šta da radite sa njima. A mi bar da napravimo brže pruge da bi se mučeni narod što brže kretao prema NATO zemaljama.

  • VAN

    18. avgust 2015 | 08:56

    Srbija treba da se ogradi bodjikavom žicom i napravi logor jer je delom sa severa ogradjena. Sve to po savetu političkih lidera iz EU koji pokazuju svima kako se štite ljudska prava. Koji se boje za svoju guzicu, od migracije azilanara, zbog čega su jedino oni odgovorni.

  • Pedja

    18. avgust 2015 | 10:02

    Znate šta,ljudi koji beže od rata,beže u što bliže i mirnije zemlje,a ovi odmah hoće u nemačku,švedsku,holandiju...nije njima stalo samo do mirnog nego i do lagodnog zivota.To je malo bezobrazno.Mi Srbi smo bežali od rata u najblize samo da je mirno a ovi prodju pola sveta da bi im dupe bilo u najboljim mogucim uslovima.Nemaju pravo,kako god da je tamo kod njih,da narusavaju evropsku kulturu naroda,izgled evrope u nacionalnom i rasnom smislu,demografsku sliku,i sve što čini evropu.Neka kaže ko šta hoće i neka me osudi ali njima u tolikom broju nije mesto ovde.Zamislite samo,i naiskrenije odgovorite sebi,šta bi bilo da stotine hiljada ili milioni nas hriscana evropljana krene da beži i naseljava se na njihovom tlu i njihovim zemljama.Ja ne mogu to ni zamisliti,preseo bi nam dan kad smo došli tamo.I ostavite se gluposti i priča o sazaljenju i ljudskim pravima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA