ONI SU PRETILI VUČIĆU I SRPSKIM MINISTRIMA: Evo šta su pisali na Fejsbuku i kome su pretili vešanjem! (FOTO)

Milan Malenović (52) i Dejan Krstić (44) privedeni su zbog sumnje da su preko svojih profila na Fejsbuku uputili više pretnji po život premijeru Srbije, kao i ministrima Nebojši Stefanoviću i Nikoli Selakoviću

  • 11

Pripadnici MUP-a Srbije u dve odvojene akcije uhapsili su Milana Malenović (52) i Dejana Krstića (44) zbog navodnih pretnji premijeru Srbije Aleksandru Vučiću na društvenoj mreži Fejsbuk.

Oni su privedeni zbog sumnje da su preko svojih profila na Fejsbuku uputili više pretnji po život premijeru Srbije, kao i ministrima Nebojši Stefanoviću i Nikoli Selakoviću.

Policija je, prilikom pretresa stanova osumnjičenih, privremeno oduzela računarsku opremu, koja je korišćena za upućivanje pretnji preko društvenih mreža.

Malenoviću je određen pritvor do 30 dana, a Krstić je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode.

Foto: Fejsbuk / Milan Mladenović Foto: Fejsbuk / Milan Mladenović

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rodjak Joja

    19. avgust 2015 | 08:01

    I tacno je da niko nije jaci od drzave. Svako ko drugacije misli se grdno vara.

  • igor d

    19. avgust 2015 | 09:29

    Upravo tako,niko nije jaci od drzave...Ako treba da se hapsi sto vec jednom ne uhapsite onog albanca direktora skole na jugu srbije,sto direktno radi protiv drzave,velica OVK,pljuje na srbe,podrzava veliku albaniju i to sve radi javno jos prenosi to sve albanskoj deci..Zasto selektivno?Pa u ovom slucaju je napadnuta drzava a ona je bitnija od svakog pojedinca,ministra ili premijera..sto cutite?SRAMOTA! a ne vi idete evropskim putem a tamo su za sve krivi srbi,pa sto nebi to bilo i u domacim okvirima..

  • Djole

    19. avgust 2015 | 09:00

    Sloboda govora nije pravo na prazno i javno blebetanje. Sloboda govora podrazumeva odgovorno pisanje. A pretnja smrcu se svugde na svetu kaznjava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA