OLIVERU IVANOVIĆU POZLILO: Zbog bolova u grudima prebačen na intenzivnu negu!

Direktor ZC Kosovska Mitrovica dr Milan Ivanović je potvrdio za Telegraf da se nalazi na putu prema bolnici, jer mu je javljeno da je pacijentu Oliveru Ivanoviću pozlilo

  • 1

Lideru GI SDP koji je zbog pogoršanog zdravstvenog stanja usred štrajka glađu hospitalizovan prošle subote, iznenada je pozlilo.

PORODICA POSETILA IVANOVIĆA POSLE 3 DANA: Kosovska policija ih zadržala dva i po sata ispred sobe

Prema rečima njegove supruge Milene Ivanović Popović, kojoj je dozvoljeno kako je rekla "da ga vidi na minut", on je zbog bolova u grudima hitno prebačen na odeljenje intenzivne nege.

NAJNOVIJI DETALJI ŠTRAJKA OLIVERA IVANOVIĆA: Evo na kakav se vid protesta odlučio lider Srba sa Kosova!

Direktor ZC Kosovska Mitrovica dr Milan Ivanović je potvrdio za Telegraf da se nalazi na putu prema bolnici, jer mu je javljeno da je pacijentu Oliveru Ivanoviću pozlilo . Radi se o stenokardiji anginozne prirode zbog čega je prebačen na intenzivnu negu.

Oliveru Ivanoviću Kosovska policija zabranila posete! (FOTO)

Predsednik konzilijuma prim dr Milan Jakovljević, koji brine o zdravstvenom stanju Olivera Ivanovića je rekao za Telegraf da ga je dežurni lekar dr Nebojša Srbljak i dr Maks Fajertag oko 16 časova i 45 minuta obavestio da je stanje pacijenta Olivera Ivanovića pogoršano, zbog čega je prebačen na intenzivnu negu koronarne jedinice.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

- Posle pregleda usled srčanih tegoba, Ivanović je dobio adekvatnu terapiju, uzeti su enzimi i ostali laboratorijski nalazi – rekao je Jakovljević.

On je dodao da se radi o simptomima angine pektoris i da se njegovo stanje prati.

Kako je konzilijum ranije danas saopštio zdravstveno stanje Olivera Ivanovića je složeno, on je malaksao, ima vrtoglavice, bolove u grudima i stomaku i mučnine.

FOTO TANJUG / BOKI FOTO TANJUG / BOKI

Konzilijum je predložio dve mere nadležnima vezano za uslove u kojima se leči pritvorenik Oliver Ivanović, jer je prema njihovoj oceni pod hroničnim stresom, ali za sada nema odgovora.

Te mere se odnose na češće posete porodice i odsustvo zatvorskog obezbedjenja u sobi u kojoj se leči.

Sa ovim mišljenjem konzilijuma slaže se i direktor ZC Milan Ivanović, koji je rekao za Telegraf "da pritvorenik u ovom slučaju pacijent Oliver Ivanović treba da ima isti tretman kao i ostali bolesnici, što bi doprinelo uspešnom lečenju".

Foto: Tanjug/Boki Foto: Tanjug/Boki

Lider GI SDP je usled odbijanja zahteva da se brani sa slobode, posle saslušanih 47 svedoka optužbe u procesu koji se vodi protiv njega i još četvorice Srba,od decembra, 2014.god. među kojima su salušani "krunski" i zaštićeni svedoci odlučio da se protiv nepravde koja mu je nanešena bori štrajkom gladju, koji je započeo 7.avgusta, istog dana kada je odbijen zahtev od strane sudskog veća, odbijajući večeru.

Nakon što mu je pozlilo on je 15.avgusta, u popodnevnim časovima prebačen u ZC Kosovska Mitrovica. Na nagovor porodice, prijatelja i saradnika Ivanović je promenio režim štrajka on je 17.avgusta uveče počeo da uzima tečnu hranu i prestao da odbija infuzione rastvore.

Oliver Ivanović je uhapšen 27.januara, 2014.god. zajedničkom optužnicom protiv još četvorice Srba: penzionisani pukovnik MUP-a Dragoljub Delibašić, Ilija i Nebojša Vujačić i Aleksandar Lazić podignutom 11.avgusta, 2014.god Ivanović je optužen da je 14. aprila 1999. godine i 3. februara 2000. godine počinio ratni zločin protiv civilnog stanovništva i podsticao na teško ubistvo više Albanaca u Kosovskoj Mitrovici

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nada@

    20. avgust 2015 | 21:51

    Pravi monstruozni ovk zlocinci na slobodi a ovog coveka na pravdi Boga muče. .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA