Oliver Ivanović prekinuo štrajk glađu

Ivanović je nako 16 dana prekinuo štrajk glađu koji je započeo u zatvoru zahtevajući da mu bude odobrena odbrana sa slobode

  • 1

Lider Građanske incijative SDP Oliver Ivanović prekinuo je danas, nešto iza podneva, štrajk glađu, izjavio je lekar Milan Jakovljević.

OLIVERU IVANOVIĆU POZLILO: Zbog bolova u grudima prebačen na intenzivnu negu!

Jakovljević je u izjavi Tanjugu rekao da je Ivanović nakon molbi i nagovora sa više strana proteklih dana odlučio da prekine štrajk glađu.

- Vraćen je na koronarno odeljenje i nadamo se da će odluka koju je doneo danas pozitivno uticati na stabilizaciju njegovog zdravstvenog stanja - rekao je Jakovljević.

Ivanović je prekinuo štrajk glađu, koji je započeo u zatvoru, nakon 16 dana zahtevajući da mu bude odobrena odbrana sa slobode. Pritvor mu ističe za četiri dana, a nastavak suđenja u Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici zakazano je za 10.septembar.

Foto: Telegraf-Arhiva Foto: Telegraf-Arhiva

PORODICA POSETILA IVANOVIĆA POSLE 3 DANA: Kosovska policija ih zadržala dva i po sata ispred sobe

Ivanović je osumnjičen da je počinio ratne zločine nad albanski civilima u oružanom sukobu na Kosovu i Metohiji od 1998-2000 godine.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs  / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wilson

    23. avgust 2015 | 21:30

    Ma nije on spreman do kraja kao Seselj da izdrzi. Ma da nagovorili ga jede,koda je mali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA