ANTIĆ OSTAVIO SRCE NA TERENU: Ministar polomio ruku braneći za svoj tim!

Ministar je pred samu utakmicu, objasnio da se kao mlađi bavio fudbalom, ali ne kao golman, i izrazio je uverenje da će na utakmici pobediti Evropa

  • 3

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, doživeo je peh tokom utakmice između tima “EU” i “Future EU”, u okviru Samita o zapadnom Balkanu, gde je bio golman. "Balkanci" su pobedili, ali srpski ministar se nažalost teško potvredio tokom utakmice, tako da je završio sa polomljenom rukom.

Na stadionu austrijskog višestrukog šampiona Austrije iz Beča večeras je odigrana istorijska utakmica između tima “EU” i “Future EU”, u okviru Samita o zapadnom Balkanu, koja je završena ubedljivom pobedom Balkanaca.

BALKAN RAZBIO EU: Vučić sa tribina bodrio Antića na golu dok je Dačić sudio! (FOTO)

Čast da brani gol tima predstavnika sa Balkana imao je srpski ministar Aleksandar Antić, koga je sa tribina bodrio premijer Aleksandar Vučić.

Kako prenosi beogradski dnevni list, dok se Antić nije povredio, protivnici nisu mogli da daju go, a onda kad je uz aplauz protivničke ekipe i publike izašao, bilo je 3:0, na kraju 4:2.

Foto: Tanjug/Zoran Mirković Foto: Tanjug/Zoran Mirković

Antić je, pred utakmicu, objasnio da se kao mlađi bavio fudbalom, ali ne kao golman, i izrazio je uverenje da će na utakmici pobediti Evropa.

Tim “Future EU” činili su i premijer Makedonije Nikola Gruevski, u napadu šef kosovske diplomatije Hašim Tači, bosanski ministar spoljnih poslova Igor Crnadak, njegov crnogorski kolega Igor Lukšić, a tim je bio pojačan i predstavnicima Ministarstva spoljnih poslova Austrije.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA