UDOVIČKI ČESTITALA ORGANIZATORIMA PARADE PONOSA: Hrabro ste nastavili borbu za poštovanje ljudskih prava

- Nadam se da ćemo sledeće godine ove važne korake praviti zajedno - rekla je ministarka za državnu upravu, koja je bila sprečena da prisustvuje ovogodišnjoj Paradi ponosa

  • 0

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički, čestitala je danas organizatorima Parade ponosa na uspešno održanoj manifestaciji koja je protekla bez nereda, "onako kako dolikuje jednoj savremenoj državi".

- Posebno čestitam što ste i ove godine hrabro stali iza svojih uverenja i vrednosti i nastavili borbu za poštovanje ljudskih prava u Srbiji - poručila je Udovički.

SVI U ŠETNJU, SVI NA GEJ PARADU! Evo ko će od SRPSKIH MINISTARA i POLITIČARA šetati na Paradi ponosa

Poželevši im istrajnost i upornost u nastavku borbe za prava građana i potpunu slobodu, kako bi homofobiju i druge oblike diskriminacije i nasilja u potpunosti ostavili iza sebe, Udovički je izrazila i žaljenje što je bila sprečena da prisustvuje ovogodišnjoj Paradi.

- Nadam se da ćemo sledeće godine ove važne korake praviti zajedno - navela je ona.

U Beogradu su juče održana Parada ponosa 2015. i Ponos trans osoba, koje su protekle u mirnoj atmosferi, uz dobro rasploženje i karnevalsku atmosferu i jake policijske snage.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA