VUČIĆ O SUKOBU S HRVATSKOM: Verujem u ZDRAV RAZUM hrvatske vlasti i EU!

- Verujem u razum hrvatskog rukovodstva, verujem u EU. Verujem u mogućnosti da neko kaže mi smo iz EU pogazili SSP, verujem da će neko to danas u Briselu da kaže. Nadam se da nikakve mere neće da se primenjuju - rekao je premijer Srbije

  • 76

Premijer Srbije Aleksandar Vučić nije danas želeo da govori o merama koje je srpska vlada pripremila u slučaju da granični prelazi sa Hrvatskom ne budu otvoreni uveren da one neće ni stupiti na snagu.

DA LI JE HRVATSKA SISALA VESLA I "GENIJALNO" REŠENJE HRVATA ZA MIGRANTE: Evo o čemu su ZAISTA razgovarali Milanović i Vučić

- Verujem u razum hrvatskog rukovodstva, verujem u EU. Verujem u mogućnosti da neko kaže mi smo iz EU pogazili SSP, verujem da će neko to danas u Briselu da kaže. Nadam se da nikakve mere neće da se primenjuju - rekao je Vučić u Senti.

Upitan ko će i kako sprskim privrednicima da nadokandi štetu, premijer je rekao da kompanije iz Srbije preko Privredne komore traže načine kao da pred hrvatskim i međunaronim sudovima tuže hrvatsku državu, a da srpska država to ne može da radi.

- Mi ne možemo da preuzimao odgovornost koju kao država nemamo i da budemo krivi za nešto za šta nismo, a apsolutno ni za šta nismo krivi - poručio je premijer.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • una

    24. septembar 2015 | 07:41

    Podrška premijeru za trud, ali slabo da oni imaju razuma.

  • Jana

    23. septembar 2015 | 21:06

    Eu ce pomoci da se Milanovic urazumi. Covek se totalno izgubio, sukobljava se sa svima.

  • Луди Милојко

    23. septembar 2015 | 21:34

    Nadam se da ce Hrvati sustiti loptu, i da ce se do ponoci sve resiti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA