STEFANOVIĆ NA PRELAZU BATROVCI: Evo šta će ministar reći tačno u ponoć!

Ukoliko Hrvatska ne promeni odluku o propuštanju svih kamiona do 23.30 sati večeras, kamiondžije su najavile da će potpuno blokirati sve granične prelaze iz Srbije ka Hrvatskoj

  • 1

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, obići će u ponoć granični prelaz Batrovci, saopšteno je iz ministarstva. Danas, nešto pre 16 sati, vozači kamiona na prelazu Batrovci, ka Hrvatskoj, odlučili su da deblokiraju putnički saobraćaj, javio je reporter Tanjuga sa lica mesta.

Ukoliko, međutim, Hrvatska ne promeni odluku o propuštanju svih kamiona do 23.30 sati večeras, kamiondžije su najavile da će potpuno blokirati sve granične prelaze iz Srbije ka Hrvatskoj.

DA LI JE HRVATSKA SISALA VESLA I "GENIJALNO" REŠENJE HRVATA ZA MIGRANTE: Evo o čemu su ZAISTA razgovarali Milanović i Vučić

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sinoć je najavio da je Vlada Srbije pripremila paket mera za sopstvenu odbranu i odbranu svojih ekonomskih interesa, ako se u narednih 30 sati ne postigne dogovor sa Hrvatskom.

Foto: MUP Foto: MUP

Vučić je naveo da su mere predviđene u tri nivoa i da su političke, pravne i ekonomske prirode. Hrvatska je u noći između nedelje i ponedeljka potpuno obustavila teretni saobraćaj iz Srbije, dok su ostali prelazi na srpsko-hrvatskoj granici još ranije bili zatvoreni za putnički i teretni saobraćaj zbog izbegličke krize.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavica

    23. septembar 2015 | 23:10

    Ipak ne razumem zasto se izbeglice ne usmeravaju i prema Madjarskoj ako je otvoren prelaz na Horgosu. To prepucavanje nikome nece doneti dobro. Cinjenica je da se Hrvatska prepala od prevelike najezde izbeglica, a i nisu vicni ni sposobni da se organizuju. Dajte dogovorite se vec jednom da kamiondzijama svane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA