VUČIĆ na uručenju Povelje počasnog građanina Beograda Stoltenbergu

Predlog za proglašenje Stoltenberga za Počasnog građanina podneo je Beogradski fond za političku izuzetnost, predlažući da se zvanje dodeli u vreme održavanja petog Beogradskog bezbednosnog foruma koji će trajati do 2. oktobra

  • 76

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, prisustvovaće večeras svečanosti povodom uručenja Povelje počasnog građanina Beograda norveškom političaru Torvaldu Stoltenbergu.

Svečanost će biti održana u 19.00 časova u Skupštini grada Beograda. Povelju će, na svečanosti u Starom dvoru, uručiti gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.

STEFANOVIĆ: Propao pokušaj DS da destabilizuje Srbiju

Predlog za proglašenje Stoltenberga za Počasnog građanina podneo je Beogradski fond za političku izuzetnost, predlažući da se zvanje dodeli u vreme održavanja petog Beogradskog bezbednosnog foruma koji će trajati do 2. oktobra.

Stoltenberg je izabran za Počasnog građanina Beograda zbog afirmacije grada i doprinosa razvoju i unapređenju saradnje i odnosa Norveške i Srbije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zasluzeno

    1. oktobar 2015 | 20:24

    I trebao je dobiti povelju sve cestitke gospodinu Stoltenbergu.

  • BORA

    1. oktobar 2015 | 21:41

    Torvald..kao i njegov sin Jens su osvedočeni priljatelji Srbije. Oni nisu zaboravili gde su proveli godine i godine života. Svaka im čast na tome

  • BgBoy

    1. oktobar 2015 | 18:51

    Veliki gospodin i dokazani prijatelj naseg naroda.Zelim mu mnogo zdravlja i sve najnolje u daljem zivotu.Govori perfektno Srpski kao i njegov sin koji je rodjen u Bg.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA