JELENA TRIVAN TVRDI: DS je IZGUBIO jer se pretvorio u stranku milionera i besnih džipova, a ne zbog Dačića!

- Ne nedostaje mi prljavština političkog života. Od 2012. do 2014. godine proživela sam golgotu nakon koje me je strah od javnog života - kaže bivša potpredsednica DS-a

  • 74

Bivša potpredsednica DS i direktorka "Službenog lista" Jelena Trivan, rekla je da ne misli da su građani bili ljuti na DS zato što se pomirio s Ivicom Dačićem, nego zato što je to u međuvremenu postala stranka milionera i džipova koja više nema veza sa realnim životom.

JELENA TRIVAN: Nisam dobila politički angažman već zadatak. Vratiću "Glasnik" na mesto koje zaslužuje!

- Ne nedostaje mi prljavština političkog života. Od 2012. do 2014. godine proživela sam golgotu nakon koje me je strah od javnog života - rekla je Trivan u intervjuu za najnoviji broj "Njuzvika".

- Iz stranke sam otišla zgađena onim što je politika postala - rekla je ona i dodala da je unutrastranačka atmosfera bila strašna, da su pljuštale javne optuzbe, ograđivanja jednih od drugih, da je vladao unutarstranački rat u kome su se zaboravljali kumovi i prijatelji.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Ona je naglasila da su DS izdali oni koji su ga i u vreme vlasti, ali i za vreme opozicije, čerupali.

- Onog dana 2012, pre nego što će SNS objaviti da je napravio koaliciju sa SPS, u Tadićevu kuću su dolazile desetine ljudi i preporučivale se za neku funkciju. Kada je objavljeno da su SNS i SPS sklopili dogovor, iz Tadićeve kuće su polako odlazili svi. Te večeri smo Tadić i ja oprali sudove i rastali se. Do kraja sam čistila iza funkcionera i članova DS, simbolički i bukvalno - rekla je Trivanova.

Ona smatra da stvarnu šansu i podršku da menja Srbiju, posle Slobodana Miloševića, jedino ima Aleksandar Vučić.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- On ima toliku podršku da ima i istorijsku šansu da učini sve. DS nikada nije bio toliko jak da može suštinski da menja državu - rekla je Jelena Trivan.

Trivanova je otkrila da nije očekivala da njeno postavljanje prođe neprimećeno, ali i da se nije nadala tako burnim reakcijama.

- Vučiću sam rekla da više ne bih da se angažujem politički, nego da hoću da se vratim svojoj profesiji. "Glasnik" je bio način da se tome i posvetim i on me je u tome podržao - rekla je ona za "Njuzvik".

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijela

    13. oktobar 2015 | 13:31

    Ko visoko leti, nisko pada!!! Tako je završio DS!

  • Dusan

    13. oktobar 2015 | 15:57

    Ds je i dalje takva stranka samo su se malko pritajili.

  • Zoki

    13. oktobar 2015 | 15:52

    Svaka ti cast Trivanova sad si rekla pravu istinu.A zuti kako vam zvuci ova bolna istina xxaxa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA