VUČIĆ PISAO MILANOVIĆU: Srbija će pružiti pomoć Hrvatskoj u borbi protiv poplava!

- Sa velikim žaljenjem smo primili vest o razarajućim poplavama koje su načinile veliku materijalnu štetu u Karlovcu, Zagrebu, Kostajnici, Dalmaciji i drugim delovima Hrvatske - naveo je srpski premijer

  • 82

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, uputio je danas pismo premijeru Hrvatske Zoranu Milanoviću, s porukom da je vlada Srbije spremna da pruži pomoć Hrvatskoj koja se suočava sa razornim poplavama.

- Sa velikim žaljenjem smo primili vest o razarajućim poplavama koje su načinile veliku materijalnu štetu u Karlovcu, Zagrebu, Kostajnici, Dalmaciji i drugim delovima Hrvatske - naveo je Vučić u pismu.

VUČIĆ PRIMIO AMBASADORA BiH: Stabilna Bosna, stabilna Srbija, stabilan region

-Svesni teškoća sa kojima se zbog ove prirodne katastrofe suočavate, Vlada Srbije je spremna, u koliko to smatrate potrebnim, da pomogne Hrvatskoj uz pomoć specijalnih timova obučenih za delovanje u vanrednim situacijama i pruži materijalnu pomoć u obnovi poplavama uništenih područja - napisao je Vučić.

Vučić je u ime Vlade Srbije i u svoje ime uputio izraze iskrenog saosećanja sa svima koji su pogođeni ovim poplavama, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • picasso

    16. oktobar 2015 | 16:17

    U ovom momentu nije važno da li bi Milanović da je obrnuta situacija pomogao nama. Ljudima treba pomoći nebitno ko su, nije sad reč o njihovom premijeru već o tom jadnom narodu što je sve izgubio.

  • Mirko

    16. oktobar 2015 | 13:35

    Samo da Milanović to pogrešno ne protumači,obzirom na to kako se pokazao u slučaju sa migrantima.Treba da smo srećni što nam takav nije premijer.

  • Nada

    16. oktobar 2015 | 14:46

    Srbija je uvek humana, za razliku od naših komšija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA