VUČIĆ O SINIŠI MALOM: Besmislica je da ima 24 stana u Bugarskoj!

- Ili on ne može da bude gradonačelnik ili su oni lagali. Ja mislim da je bilo ovo drugo. Ili da se bolje izrazim, nisu dobro razumeli šta znače konsultanstke usluge. Besmisleno je da čovek ima 24 stana na jednom mestu, toliko, da nemam reči - kaže premijer Srbije

  • 62

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su navodi da je gradonačelnik Beograda Siniša Mali kupio 24 stana u bugarskom letovalištu besmislica i laž.

SINIŠA MALI: U Bugarskoj imam samo jedan stan, užasnut sam besmislenom kampanjom

- Niti je kupio stan od kad je bio moj savetnik, niti je trgovao stanovima - rekao je premijer novinarima u Ljuboviji, dodajući da ne bi mogao da bude gradonačelnik ako je tačno da ima 24 stana.

- Pošto mislim da je to besmislica i notorna laž, jer neko ne razume šta je biznis i šta su konsultantske usluge, a on je regularalno prijavio taj jedan stan Agenciji za borbu protiv korupcije jer se bavio biznisom i bio veoma usešan pre toga -  rekao je Vučić zbog čega, kaže, očekuje od nekih drugih izvinjenje.

- Ili on ne može da bude gradonačelnik ili su oni lagali. Ja mislim da je bilo ovo drugo. Ili da se bolje izrazim, nisu dobro razumeli šta znače konsultanstke usluge. Besmisleno je da čovek ima 24 stana na jednom mestu, toliko, da nemam reči - poručio je Vučić.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boka

    20. oktobar 2015 | 15:38

    Dobro da nisu smislili po 24 stana na 24 lokacije...

  • Danijela

    20. oktobar 2015 | 19:03

    Mogli su biti malo kreativniji u smisljanju lazi, ko u ovu laz da veruje?! Sta ce coveku 24 stana u Bugarskoj?! Vecu glupost nisam cula odavno!

  • Milka

    20. oktobar 2015 | 13:27

    Naravno da je laz,medijski spin da bi po ko zna koji put pokusali da kompromituju pojedince iz SNS!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA