EVO KO JE ZAISTA IZDAO SRBIJU! Pogledajte ko je STVARNO GLASAO da se Kosovo primi u UNESKO! (VIDEO)

Protiv je glasalo 14 zemalja i to: Argentina, Angola, Brazil, Kina, Ekvador, Španija, Etiopija, Rusija, Indija, Maroko, Meksiko, Namibija, Nigerija i Kuba

  • 81

Izvršni savet Uneska većinom glasova podržao je predlog Albanije da se tzv Republika Kosovo primi u tu organizaciju, a završna reč biće data na Generalnoj skupštini od 3. do 18. novembra u Parizu!

Među zemljama koje su dale svoj glas “za” Kosovo u Unesko, nalaze se i: Avganistan, Albanija, Austrija, Belize, Velika Britanija, El Salvador, Ujedinjeni Emirati, Estonija, SAD, Francuska, Gabon, Gambija, Gvineja, Italija, Kuvajt, Dominikanska republika, Nemačka, Tajland, Togo, Čad, Češka, Švedska, Pakistan, Sent Kits i Nevis i Holandija.

Evo ko je IZDAO Srbiju i glasao za prijem Kosova u Unesko!

Protiv je glasalo 14 zemalja i to: Argentina, Angola, Brazil, Kina, Ekvador, Španija, Etiopija, Rusija, Indija, Maroko, Meksiko, Namibija, Nigerija i Kuba.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

NAROD CRNE GORE PRIZNAO TE NIJE, KOSOVO JE SRCE SRBIJE: Ove reči su zapalile društvene mreže!

Uzdržanih zemalja je bilo takođe 14: Alžir, Bangaldeš, Egipat, Indonezija, Japan, Južna Koreja, Malavi, Mali, Mauricijus, Mozambik, Nepal, Papua Nova Gvineja, Trinidad i Tobago i Uganda.

CRNOGORCI SU IZDALI SRBIJU! Evo kako su SRPSKE SVETINJE dali u ruke Albancima

Zemlje čiji su predstavnici ostali van sale tokom glasanja, nisu ni glasale, su: Tunis, Turkmenistan i Ukrajina.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    22. oktobar 2015 | 14:20

    Sad lepo "braci" Crnogorcima uvesti sve blagodeti stranih drzavljana. Pod hitno ukinuti im povlastice za studiranja (preko 50% ljudi u studentskim domovima su Crnogorci), zatim uvestim im boravisne takse i zabraniti zadrzavanje duze od tri meseca na teritoriji Srbije. Jteli su odvojenu drzavu, medju prvima su priznali kosovo, sad su ovo uradili. Dokle vise da im povladjujemo i nazivamo ih bracok kad oni to nama nisu, ispada da su nam Rumuni veca braca od njih (to i dela pokazuju). Crnogorcima STOP u Srbiji!!!

  • Crveno bijela Krajina

    22. oktobar 2015 | 12:59

    Srbijo otvori oci pa izaberi put kojim ces ici. Ko radi protiv nas a ko za nas..

  • Tanja

    22. oktobar 2015 | 17:37

    Nemojte generalizovati sve Crnogorce,dobro vi svi znate da pola vas vuce korjene iz Crne Gore.Takodje znate da se kod nas na svim protestima,izborima viore Srbske zastave.visa polovina Crne Gore navija z Srbsku reprezentaciju i sportiste,pa cak i protiv Crne Gore kad igraju!Nasi su Crnogorci,kad kazem Crnogorci mislim na Srbe iz Crne gore,ratovali za kosobo od Kosovskog boja pa do zadnjeg rata na Kosovu,i dali svoje zivote za nasu Svetu zemlju!I ne tupite vise nije narod izdao niti podrzao glasanje!Kosovo je Tito dao jos sexamdesetih godina proslog vijeka kad su mu sliku na magare kroz Pristinu nosili.Svi koji su profitirali na kosovu,prodavali,krcmili zemlju nek se zapitaju gdje su bili kad su nasi momci ginuli za Kosovo!Svi znate da svetski mocnici diktiraju i kroje granice,da im je Kosovo meka za sve nelegalne poslove,droga,oruzje,prostitucija,trgovina organima,a tek bogastvo zemlje koju ono posjeduje ne moze se ni zamislit,e zato braco Srbi mi treba da se slozimo pa da nam niko ne otima nase zemlje!ni Staru Crnu Goru,ni Kosovo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA