VUČIĆ: Srbija odlučuje o svojoj sudbini

- O referendumu se nikada neće odlučivati ni u jednom drugom velikom gradu, ma koliko mi voleli Brisel, Moskvu, Vašington ili bilo koji drugi grad. Uvek će se odlučivati u Beogradu, na njihovu žalost, i zbog toga sam veoma ponosan - zaključio je srpski premijer

  • 56

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, izjavio je danas da o održavanju referenduma i izbora u Srbiji, odlučuju Srbija i srpske vlasti, a ne Evropska unija ili Rusija.

- Srbija je na izborima izabrala politiku evropskog puta, neuvođenja sankcija Rusiji i najboljih odnosa sa Ruskom Federacijom - rekao je Vučić u Moskvi.

On je na taj način odgovorio na pitanje o poseti rukovodstva Demokratske stranke Srbije (DSS) Krimu, gde su zatražili podršku od Rusije kako bi u Srbiji bio održan referendum o odbijanju ulaska u EU.

DA LI SRBIJI TREBAJU IZBORI NA SVIM NIVOIMA? Evo šta su Srbi rekli o tome. Slažete li se s njima?

Međutim, premijer je podvukao da referenduma neće biti zbog toga što to želi DSS, Dveri ili neko drugi, ni sada, ni inače.

- O referendumu se nikada neće odlučivati ni u jednom drugom velikom gradu, ma koliko mi voleli Brisel, Moskvu, Vašington ili bilo koji drugi grad. Uvek će se odlučivati u Beogradu, na njihovu žalost, i zbog toga sam veoma ponosan - zaključio je premijer Vučić.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragance

    28. oktobar 2015 | 18:42

    U pravu je premijer sami smo odabrali taj put..

  • danilo

    28. oktobar 2015 | 19:07

    Sami sebi smo uvek bili najgori neprijatelji zato sada pamet u glavu!

  • Nidza

    28. oktobar 2015 | 15:27

    Uvek je najbolje sam krojiti svoju sudbinu i ne zavisiti od drugih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA