VUČIĆ ZAVRŠIO TRODNEVNU POSETU MOSKVI: Sa Putinom o ekonomiji, Unesku, sankcijama, regionu...

- Mnogo toga je pred nama. U ekonomiji, pre svega, želimo brži i još bolji napredak u odnosima - zaključio je srpski premijer, na završetku zvaničnoj poseti Moskvi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika c-webb
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • c-webb

    30. oktobar 2015 | 01:45

    Treba kupiti barem 1 sistem(simbolicno) PVO S-400(ili neki od savremenijih derivada S-300)! Za 250 miliona dolara dobijamo sjajno pregovaracko orudje. Ali, nase vlasti ne samo sto ne smeju da ispregovaraju sa rusima stratesko saveznistvo(npr. da blize saradjujemo sa ODKB) nego ne smeju ni da kupe jedan jedini sistem sa 48 raketa(S-300/400). Recimo Kazahstan(nemojte imati predrasuda prema ovoj zemlji, tamo se zivi bolje nego u Srbiji) je 2014. godine dobio na poklon od Rusije 5 sistema S-300 koje rusi povlace iz upotrebe i zamenjuju ih novijim sistemima. 2015. godine je dobio jos 5 pukova. To je 10 ukupno za poslednje 2 godine. Belorusija je 2014. dobila 4 komada i sada ih imaju ukupno 19. Naravno mi ne mozemo ni da sanjamo donaciju ovakvog sistema iako ih rusi imaju na pretek, zato sto smo mi na puti koji nas ne vodi ka Rusiji nego ka Briselu. Kad sam vec kod tih sistema teritorijalne PVO Rusija na svojoj teritoriji operise sa oko 2100 takvih sistema. Zato kazem, ako bi mi smogli snage(uzimajuci u obzir nase zapadne prijatelje) da kupimo samo 1 takav sistem PVO, onda naravno ne bismo bili nedodirljivi u vojnom smislu, jer bi nam za tako nesto trebalo verovatno preko 10 takvih sistema, ali bi to bio simbolican cin nase spoljne nezavisne i neutralne politike i u tom smislu svojevrsno probijanje leda u odnosu na dosadasnje stanje potcinjenosti Briselu i Vasingtonu. Naravno tako nesto, s obzirom na unutraslju meku okupaciju nase zemlje, nije moguce. Zato sve ovo pisem uzalud i iz puke zelje da barem nesto konacno krenemo da radimo u nasu korist a ne u korist samo vladajucih stranaka i stranaca koji ih podrzavaju dok god ispunjavaju njihove zahteve.

  • RS

    29. oktobar 2015 | 17:11

    I zar nije sad ljepse ovo vidit, nego stalno neki novi uslovi iz one us*ane EU, odes za Rusiju i sredis 2-3 posla odma

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA