MIHAJLOVIĆ TVRDI: I dalje očekujem napade na SNS

- Da li će Dačić da smeni Ružića ili će oni da se izvine, to je njihova stvar, moja poruka je bila koalicionim partnerima da takve stvari ne treba da se dešavaju - rekla je potpredsednica SNS-a povodom Ružićevog izvinjenja

  • 2

Potpredsednica vlade i funkcioner SNS Zorana Mihajlović, rekla je povodom izvinjenja koje je potpredsednik SPS Branko Ružić uputio glasačima SNS i predsedniku stranke SNS Aleksandru Vučiću, da i dalje očekuje napade na SNS.

- Da li će Ivica Dačić da smeni Ružića ili će oni da se izvine, to je njihova stvar, moja poruka je bila koalicionim partnerima da takve stvari ne treba da se dešavaju - rekla je Mihajlović odgovarajući na pitanje novinara da li prihvata Ružićevo izvinjenje.

DAČIĆ: Ružić je napravio nepromišljen potez, takvo ponašanje je nedopustivo

Ona se zapitala šta je onda sledeće - da neki poslanik SNS baš kao što je to uradio i poslanik SPS, krene da napada SPS.

- Mislim da to nije način, a ako me pitate da li se ovo više neće ponavljati, praksa govori sašvim drugo, očekujem i dalje napade na SNS, jer su su uvek napadi na one koji se trude da nešto promene i da rade - istakla je Mihajlović.

Potpredsednica SNS je zaključila da je to nažalost politički život i politička realnost u Srbiji.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Ružić se juče izvinio glasačima SNS i SPS-a, kao i dvojici lidera Vučiću i Dačiću zbog, kako je naveo, pogrešnog utiska koji se stekao u javnosti kada je na svoj fejsbuk profil okačio fotografiju sa Igorom Mikićem, koji je prošle godine vređao premijera.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    2. novembar 2015 | 10:58

    Dajte izbore

  • SRS Dr: Šešelj

    2. novembar 2015 | 13:48

    izbori izbori, i nova vlada bez socijalista, pa nek se oni medjusobno vredjaju svaki dan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA