DAČIĆ PREDLOŽIO NIKODIJEVIĆA: Izbor novog predsednika Gradske organizacije SPS-a (FOTO)

Lider SPS-a je najavio da će u decembru zakazati stranačku skupštinu na kojoj će se raspravljati o najvažnijim političkim pitanjima i pozvao sve u stranci na jedinstvo, kao i na ostavljanje po strani unutrastranačkih i međustranačkih konfrontacija

  • 0

Na vanrednoj izbornoj konferenciji gradske organizacije SPS na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo, lider SPS-a Ivica Dačić je u svom obraćanju delegtima, za funkciju predsednika predložio Nikolu Nikodijevića, koji obavlja funkciju predsednika Skupštine grada.

- Nikola ima 34 godine, i neko od vas će reći da je mlad. Ali i ja sam imao isto toliko kada sam izabran na tu funkciju -reko je prvi čovek socijalista.

Dačić je takođe rekao da se SPS sprema i konsoliduje svoje redove za izbore na lokalnom nivou, i da je trenutno glavni cilj stranke da se pronađe programski identitet SPS-a s obzirom na promene u političkoj klimi.

DAČIĆ: Ružić je napravio nepromišljen potez, takvo ponašanje je nedopustivo

- Mi ne želimo da se bavimo utopijskim pričama, već da ljudima koji će i na nekim narednim izborima glasati za nas ponudimo realnu politiku, i da to što obećamo sprovedemo u praksi - rekao je Dačić.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Dačić je najavio da će u decembru zakazati stranačku skupštinu na kojoj će se raspravljati o najvažnijim političkim pitanjima i pozvao sve u stranci na jedinstvo, kao i na ostavljanje po strani unutrastranačkih i međustranačkih konfrontacija.

Dosadašnji predsednik Gradske organizacije SPS Aleksandar Antić rekao je da je na ovoj funkciji bio od 2009. godine, ali da je Dačićev predlog dobar, jer je nemoguće, nakon što je izabran za zamenika stranke, da obavlja i pomenutu funkciju.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- SPS-u treba neko ko je mlad, ko ima tu novu energiju, i ko može potpuno da se posveti ovom poslu.

(M. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA