ALBANCI, IZVINITE: Evo kako su Srbi najstrašnije ISPALILI Prištinu u UNESKU!

- U kafeteriji su napravili kancelariju, instalirajući kompjuter i odatle su koordinirali sve aktivnosti, a veoma često su bili u kontaktu sa albanskom i delegacijom SAD - rekao je sršski ambasador pri Unesku

  • 19

Ambasador Srbije pri Unesku Darko Tanasković, rekao je da su predstavnici Prištine, uvereni u uspeh na glasanju u Unesku, tražili da se na kratko obrate učesnicima Generalne konferencije. Tanasković dodaje da  su predstavnici Prištine tražili da im se omogući ulazak u salu i pripremi tablica sa natpisom “Kosovo”.

SUZE ZBOG POBEDE SRBIJE, PRETNJE I UCENE: Evo kako je ZAISTA izgledao HAOS na glasanju u UNESKU!

Kao posebno skandalozno Tanasković ističe ponašanje Agrona Budžakua, makedonskog ambasadora pri Unesku, koji je nedavno opozvan sa ove dužnosti. Zbog toga, on nije bio vođa makedonske delegacije, ali se sve vreme ponašao kao da je u delegaciji Prištine, lobirajući s njima za prijem Kosova.

SRBIJA KAO NAJVEĆA SILA U REGIONU: Evo zašto su Srbi NAJJAČI narod na Balkanu!

SRBI NA PRAGU JOŠ JEDNE POBEDE U UNESKU: Srbija ulazi u Izvršni savet!

U sedištu Uneska, gotovo svakog dana zasedanja, bio je i kontroverzni albanski biznismen Bedžet Pacoli, koji se, prema rečima našeg diplomate, neprestano sastajao sa raznim delegacijama zemalja za koje je Priština verovala da mogu da promene svoj stav.

Foto: www.mc.rs Foto: www.mc.rs

- U kafeteriji su napravili kancelariju, instalirajući kompjuter i odatle su koordinirali sve aktivnosti, a veoma često su bili u kontaktu sa albanskom i delegacijom SAD - naveo je Tanasković.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    12. novembar 2015 | 08:03

    Bas imate cime da se ponosite, jedva se izvukli sa 3 glasa. Ja koliko pratim situaciju oni i dalje imaju celu teritoriju, policiju, vladu, sprovodjenje ZSO su zaustavili, a i srpski politicari mogu biti samo gosti na Kosovu. Tako da vam i nije bas za veliku pohvalu.

  • Vis

    12. novembar 2015 | 07:43

    Divljaci uvek divljaci

  • deki

    12. novembar 2015 | 07:41

    Čekaj, i kako smo sad Srbi najstrašnije ispalili šiptare pri unesko???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA